Få et energitjek af dit hus nu og spar masser af penge

Du kan som borger i Helsingør Kommune få et energitjek til en værdi af 2.500 kroner - betal selv kun 300 kroner

Hus energitjek klima

Billede: Huse fra før 1980 har som regel glæde af et energitjek. Her er et hus fra 1950, som er renoveret og har fået solceller på taget

Et energitjek indebærer, at en energirådgiver gennemgår din bolig sammen med dig, for at undersøge mulighederne for energi- og klimaforbedringer. Et energitjek er en uforpligtende og uvildig gennemgang af din bolig.

Send en mail til kommunens klimasekretariat, hvis du er interesseret i et energitjek. Skriv navn, adresse og telefonnummer. Så vil du blive kontaktet af en energirådgiver med henblik på nærmere aftale om tidspunkt for en gennemgang af din bolig.

Tilbuddet kører frem til maj 2020 efter først til mølle-princippet. Grundet Covid-19-situationen vil der selvfølgelig være mulighed for at aftale en dato for energitjek senere på året.

Skriv til kommunens klimasekretariat

Når du tilmelder dig energitjek giver du Helsingør Kommune og Transition ret til at opbevare dine kontaktoplysninger til at kontakte dig personligt og elektronisk. Læs her hvordan vi behandler dine person- og kontaktoplysninger på vores databeskyttelsesrådgiver

Nyt boligforbedringsmagasin ude nu

Helsingør Kommune vil gerne være med til at oplyse boligejerne om vores nyeste tiltag. Derfor har vi valgt at bidrage med indhold i Magasinet Boligforbedring, der omdeles direkte til boligejerne i kommunen. Magasinet giver boligejere tips og tricks til, hvordan man kan forbedre sit hus på mange forskellige parametre. I magasinet sætter vi hos Helsingør Kommune blandt andet fokus på fordelene ved at få foretaget et energitjek af sin bolig, og hvordan du øger biodiversiteten i din have.

Læs magasinet Boligforbedring

Få gratis telefonfisk vedledning

Som borger i Helsingør Kommune kan du få gratis telefonisk energirådgivning hos EnergiTjenesten. Du kan spørge fageksperterne om råd til at reducere dit energiforbrug, få bedre komfort, eller få svar på spørgsmål om isolering, udskiftning af varmekilde, vinduer m.m.

Ring til EnergiTjenesten på 36 98 61 28 mandag til fredag i tidsrummet klokken 10-16.

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus