Helsingør Kommune etablerer døgnåben nødpasning af børn

Helsingør Kommune udvider mulighederne for nødpasning, så forældre kan få passet børn uden for daginstitutionernes normale åbningstid.

Tilbuddet om udvidet nødpasning gælder familier, hvor forældrene arbejder i kritiske funktioner og på skæve tidspunkter, hvor de ikke kan bruge de normale pasningstilbud. Alle forældre til børn i alderen 0 – 9 år vil blive orienteret via dagtilbuddenes Tabulex og skolernes AULA.

Fakta om nødpasningen

Nødpasningen gælder børn af medarbejdere i kritiske funktioner, som er ansat i sundhedssektor eller lignende, og hvor øvrige pasningsmuligheder ikke har kunnet løse udfordringen. Pasningen foregår i Børnehuset Snekkersten.

Tilbuddet gælder børn i alderen 0-9 år og har åbent alle døgnets timer.

Børn i dagtilbudsalderen vil også kunne bruge tilbuddet til nødpasning i dagtimer og på hverdage. Børn i skolealderen vil i dagtimerne have adgang til nødpasning på deres skole/SFO, men kan uden for dennes åbningstid bruge det nye tilbud om nødpasning.

Forældre, der har behov for nødpasning i aften, nat, weekender eller helligdage, skal kontakte lederen af Børnehuset Snekkersten Jette Kray Alsgaard på jal08@helsingor.dk eller 25 31 12 10.

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer