Helsingør Kommunes Cykelbibliotek er til salg for den kreative køber

Cykelbiblioteket består af 41 forskellige cykler, et bookingsystem og 3 containere, der er indrettet til opbevaring, værksted og kontor.

Helsingør Kommune har sat cykelbiblioteket til salg. Cykelbiblioteket består af 41 forskellige cykler, et bookingsystem og 3 containere, der er indrettet til opbevaring, værksted og kontor. Et komplet sæt, som mangler nye ejere. Et seriøst bud skal sendes senest den 30. maj 2020.

Læs mere om Cykelteket, de forskellige modeller og se salgsbetingelser her

Kort info om Cykelteket

Cykelteket har gennem 3 år fungeret som Helsingør Kommunes Cykelbibliotek. Cykelteket har gratis udlånt 41 forskellige specialcykler til Helsingør Kommunes borgere og erhvervsaktive via www.cykelteket.dk. Formålet med de gratis udlån har været at lære borgere de mange forskellige former for specialcykler at kende. Specialcykler, der kan gøre det lettere at cykle i hverdagen, uanset om formålet er at aflevere børnene i institution eller cykle til arbejde.

Ved aflevering af en lånt cykel blev alle lånere bedt om at udfylde et spørgeskema. Svarene herfra viser blandt andet at:

60% ville cykle mere hvis de havde en lignende cykeltype i hverdagen.

11% ville, hvis de ejede den lånte cykel, droppe deres daglige bilpendling og skifte bilen ud med cykel eller kombinationsrejser – cykel og offentlig transport.

14% ville bruge cyklen oftere til at fragte børn.

74% overvejede at købe en lignende cykel efter låneperioden.

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus