Kronborgstafetten skydes i gang torsdag den 4. juni

Løb, gå eller hep sammen med karateklubben, Kvickly og resten af Helsingør. Tilmeldingen er åben.

For 7. år i træk løber Helsingør sammen til Kronborgstafetten på Kulturhavnen. Kronborgstafetten er for alle og sætter fokus på fællesskab og sundhed i hele Helsingør Kommune.
Stort set hvert år siden begyndelsen i 2014 har Karateklubben Shin-Go-Ryu har haft både børne-, junior- og voksenhold med til stafetten.

Vi er meget begejstrede for Kronborgstafetten. For mig at se gav det ingen mening at tage hele vejen til DHL i København og løbe rundt alene, når vi har de her fantastiske omgivelser heroppe. Her er det en fælles oplevelse, hvor alle alligevel kan prøve sig selv af på deres egne præmisser, siger Nadja Rahr, der er instruktør i den lokale karateklub.

Sammen om noget sundt

Både virksomheder, institutioner, foreninger, organisationer og familier kan samle stafethold på op til fire deltagere og melde sig til. Starten går fra Kulturhavn Kronborg foran Kulturværftet, hvor man skiftes til at løbe en runde på en af de 2 km lange ruter – rundt om Kronborg eller langs Nordhavnen. Stafetten varer 90 minutter og bagefter er der mad, musik og hygge i værftshallerne.

Kvickly i Stjernegade har også haft hold med gennem flere år - og har altid haft en god oplevelse.

Det giver et særligt sammenhold at mødes om en sund aktivitet og være aktive sammen, siger Henrik Madsen, varehuschef i Kvickly Stjernegade og fortsætter: Og så er det fedt at alle kan være med, uanset om man vil løbe eller gå.

Lokal reklame

Prisen per holdpakke er 1.234 kr. Pakken består af fire løbenumre samt fire spisebilletter. Man kan også købe ekstra spisebilletter for 175 kr. per billet. Men mad og motion er ikke det eneste man får for pengene, mener Nadja Rahr.

Vi bruger det også til at huske resten af byen på, at vores karateklub findes. Vi møder altid mange, vi kender og så er det fedt at være i sin Shi-Go Ryu T-shirt, lyder det fra Nadja, der klart vil anbefale Kronborgstafetten som en hyggelig og sjov aktivitet at være fælles om.

Har man ambitioner om at vinde, skal man dog være hurtig ude af starthullerne. Sidste år løb Kronborg Running med sejren, da de nåede 13 runder på 1:32.30.

Det første år blev vi faktisk nr. 5. men nu har flere løbeklubber fået øjnene op for løbet, så nu kan vi desværre ikke være med helt i toppen længere, smiler Nadja Rahr.

Læs meget mere om stafetten på Kronborgstafettens hjemmeside:

Tilmeld hold og læs mere

Følg Kronborgstafetten på Facebook

NB. Kommunens ansatte skal tilmelde sig via Kilden

 

Fællesspisning i Værftshallerne efter løb

På Kronborg-ruten

Nadja Rahr og kollegaerne fra karateklubben Shin Go Ryu