Kurser og hjælp til borgerne er gået online

Rundt omkring i kommunen genåbner udvalgte tilbud for borgerne, mens andre stadig ikke kan åbnes endnu. Nogle tilbud er dog nu gået online, så man enten via Skype eller under andre digitale former kan få hjælp og vejledning af kommunens medarbejdere og instruktører. Nogle er nævnt nedenfor, og du kan altid bruge søgefunktionen på kommunens hjemmeside, hvis du savner svar på noget andet.

Rygestopkurser

I takt med den gradvise genåbning af sundhedstilbud i Helsingør Kommune tilbydes nu virtuelle rygestopkurser over Skype til borgere, som ønsker at stoppe med at ryge, og som ønsker denne løsning. Det første hold kan starte i uge 20 – midten af maj.

Der undervises efter principperne for et klassisk rygestopkursus udviklet af Kræftens Bekæmpelse. Deltagerne har mulighed for at få op til 900 kroner i tilskud til rygestopmedicin og nikotinpræparater. Tilmelding kan ske gennem en elektronisk ”kommunehenvisning” eller ved, at borgeren selv tilmelder sig hos rygestoprådgiveren på tlf. 25 31 26 17.

Læs mere her og tilmeld dig rygestop online

Unge og voksne med angst og depression kan få hjælp online

Nu tilbyder Helsingør Kommune webkurset ”LÆR AT TACKLE angst og depression – online”, hvor både unge og voksne med angst og depression kan få hjælp.

Læs mere om LÆR AT TACLE angst og depression online

Uddannelse- og jobvejledning til de unge

Er du ung mellem 12 og 29 år og søger information om uddannelse og beskæftigelse, så kan du få fat på os virtuelt, på telefon eller mail.

Læs mere om job- og uddannelsesvejledning til unge