Tjen 3000 kr. til klubkassen - og gør noget godt for miljøet

Helsingør Kommune er den del af Ren Natur, der nu tilbyder lokale foreninger at tjene 3000 kr. for at samle affald i naturen

Ren Natur er et selvstændigt koncept under Hold Danmark Rent, - et koncept der skal skabe et endnu renere Danmark uden affald i naturen ved at binde kommuner, virksomheder og frivillige sammen. Helsingør Kommune er en del af fællesskabet.

Ren Natur vil gerne sætte fokus på hvad henkastet affald gør ved naturen, styrke sammenholdet lokalt og skabe glæde ved naturen.


Bliv en del af Ren Natur

Foreninger kan blive en del af Ren Natur ved at bruge en formiddag eller en eftermiddag på at samle henkastet affald op. Det skal ske i perioden april – september 2020. Foreningerne modtager et sponsorat på 3000 kr. pr. rute.
 
Foreningen kan selv bestemme dag og tidspunkt. Det giver masser af frisk luft og godt samvær samtidigt med, at man bidrager til at skabe et renere og dermed tryggere nærmiljø.

På Ren Naturs hjemmeside kan man se, hvilke indsamlingsruter i Helsingør Kommune, der er aktive i 2020. Fristen for tilmelding er 1. april 2020.

Se indsamlingsruter og tilmeld din forening her

Alle typer af foreninger er velkomne, og der er ruter både til lands og til vand, så der er noget for enhver smag.

Det udstyr, som skal bruges til at samle affald op med - sikkerhedsveste, handsker, skraldeposer, snappere osv. – vil blive udleveret. Kommunen henter det affald, som er blevet samlet.

Sponsoratet på de kr. 3000 kan bruges til aktiviteter, der styrker foreningen fx udstyr, uddannelsesaktiviteter til medlemmerne, rejseudgifter osv. Den overordnede regel er, at sponsormidlerne skal bruges til foreningsfremmende formål.

Efter indsamlingen udfyldes et afrapporteringsskema online med oplysninger om, hvordan indsamlingsdagen er gået.

For spørgsmål skriv gerne til kontakt@rennatur.org

 

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer