Vilde haver - få mere natur i haven

Kom og mød biolog Katrine Turner og få ideer til, hvordan du med enkle tiltag kan få mere natur ind i din have.

Kom til foredrag om biodiversitet

Det er blevet en kæmpe trend de seneste år at byde den vilde natur indenfor i haven. Mange har fået øjnene op for, hvad det betyder for den mentale og fysiske sundhed, at der findes et rigt dyre- og planteliv lige uden for døren. Og så kommer det ikke mindst klimaet og biodiversiteten til gavn.

Det vil biolog Katrine Turner fortælle meget mere om i sit foredrag i Toldkammeret den 29. oktober 2020. Her får du viden om, hvordan du med få, simple tiltag, kan give plads til flere sommerfugle, vilde bier, fugle og smådyr, uden at gå på kompromis med brug og æstetik i haven, i baggården, på fællesarealerne eller på altanen.

Hvordan anlægger du en vild naturhave eller omdanner et hjørne af din have for at give plads til naturen? Hvad betyder vand, kvas, krat, sten og ukrudt for den vilde have? Hvilke planter er gode til insekter og sommerfugle? – er bare nogle af de emner, Katrine kommer ind på under sit foredrag.

Katrine Turner er biolog og medforfatter til bogen ”Naturhaven – Den mangfoldige have”. Hun står bag virksomheden Vildskab, der arbejder med at udbrede ideen om at have mere natur, tættere på. Katrine har bl.a. stået bag ”Naturhaven” på Egeskov Slot i TV2-programmet Kamp til Hækken.

I sommer stod hun bag en af de otte showhaver på Haveselskabets festival Cph Garden – en have med fokus på mangfoldighed, mental sundhed og bæredygtighed. 

Foredraget er en del af Helsingør Kommunes indsats, der skal fremme biodiversiteten i private haver og på fællesarealer.

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig.

Tid: 29. oktober 2020 fra kl. 19.00 til 21.00
Sted: Toldkammeret, Lille sal, 3000 Helsingør

 

Vilde haver - Tilmelding

 

 Sådan behandler vi dine oplysninger

 

 

Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus