Budget 2016-2019

Byrådet har vedtaget budgettet for Helsingør Kommune 2016-2019.

Budgettet fokuserer på en række områder, der udfordrer økonomien – blandt andet sundhed og beskæftigelsesområdet.

Du kan læse meget mere om de enkelte elementer i budgetaftalen, og du kan læse borgmester Benedikte Kiærs budget-tale fra byrådsmødet den 5. oktober.

 

Læs budgetaftalen

 

Læs Benedikte Kiærs tale

 

Læs budgetbogen for budget 2016 - 2019

 

Budgetmapperne

 

Budgetmapperne udgør det materiale, der stilles til rådighed for medlemmer af Byrådet i forbindelse med de politiske forhandlinger om budgettet. Indholdet af budgetmapperne er beskrevet nedenfor:

 

Mappe 1 indeholder administrationens budgetforslag, Direktionens budgetvurdering, notater om beregningsgrundlaget for administrationens budgetforslag, forslag til nye anlægsopgaver, beskrivelser af effektiviseringsforslag samt andet budgetrelevant materiale.

 

Mappe 2 indeholder en opdeling af Helsingør Kommunes budget i 2 "ringe", hvor ring 1 udgør det lovpligtige og nødvendige og ring 2 det ønskelige. Derudover indeholder mappen beskrivelser af alle budgetopgaver samt beskrivelser af forslag til nye driftsopgaver (driftsønsker)

 

 

 

Indhold af mappe 1: 

 

 

 

 

Indhold af mappe 2: 

 

Læs regnskab for Helsingør Kommune

Vil du vide mere om de økonomiske forhold og resultater for Helsingør Kommune, så læs om det samlede regnskab for Helsingør Kommune.

Regnskab

Center for Økonomi og Ejendomme

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: oee@helsingor.dk