Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Bavarian Nordic A/S
Projekt Controller for forretningskritisk byggeprojekt

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem forretningen og de finansielle processer og kan du byde ind med relevant, kvalificeret og konstruktiv rådgivning, så er du måske vores nye Projekt Controller?

Vi er på en spændende rejse hvor vi bl.a. er i gang med at bygge en ny fyldefabrik på vores site i Kvistgaard. Som Projekt Controller får du et tæt samarbejde med Project Director og andre centrale projektdeltagere.

Du får ansvaret for den finansielle rapportering, analyser og projekt budgettering for byggeprojektet samt for projekter i vores Process Development-afdeling. Dine primære samarbejdspartnere vil være projektleder og linjeledere i begge områder. Som en del af projektteamet omkring den nye fyldefabrik bliver du ansvarlig for den daglige finansielle drift, ledelsesrapportering og proaktiv opfølgning på projekt-status i forhold til det finansielle.

Bavarian Nordic A/S
jem & fix A/SElev

jem & fix A/S

Er du klar til en udfordrende karriere i en hurtigt voksende virksomhed?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi tilbyder en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling.

Hos jem & fix investerer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere. Din karriere er vigtig, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed. I fællesskab har vi skabt en stor succes i Danmark, Sverige og Norge.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet.

Dine vigtigste opgaver er at:

  • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
  • Håndtere nye varer hurtigt og effektivt hver dag
  • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
QA-medarbejder til reklamationsbehandling – for selv de bedste kan fejle

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S

Er du traktoren, der med de mange hestekræfter, med ploven lige i sporet og uden de store armbevægelser, kan sikre stabil, ensartet og nærværende reklamationsbehandling for kunderne til verdens bedste tætninger? Holder du hovedet koldt, når svarene mangler, og alle hiver i dig? Er du flydende i såvel skriftligt og mundtligt engelsk som dansk? Så kunne vi altså godt tænke os at høre fra dig

Vi har travlt, for med vækst kommer der flere produkter, og dermed sandsynligheden for flere reklamationer. Derfor søger vi - med reference til vores Quality Manager og med en bred berøringsflade ud i alle afdelinger af produktionen – en ny kollega, der skal sikre, at vores reklamationsbehandling – og den efterfølgende opfølgning på Root Cause og detection bliver bedst mulig.

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
2 ret forskellige IT-supportere, men med samme løsningsorienterede tilgang

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S, Helsingør

Vores kunder priser os for vores høje kvalitetskrav – krav, som vi stiller til hinanden, til vores leverandører og ikke mindst til vores produkter. Vi råber ikke så højt om vores evner, men her på vores succesfulde fabrik er vi faktisk blandt de bedste i verden indenfor vores felt – og det vil vi blive ved med at være! Så vi gør tingene bedre i dag end i går – og endnu bedre i morgen.

Vi er i en opbrydnings- og oprydningstid; Vækst, nye systemer og nye måder at arbejde sammen på præger vores hverdag og kræver en del af vores forandringsevne og af vores tilgang til IT.

Vi søger derfor 2 nye IT-supportere til hhv. Global IT og Lokal/Produktions IT.

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
Landsorganisationen Danske DaginstitutionerVil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Landsorganisationen Danske Daginstitutioner, Helsingør

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi arbejder i henholdsvis i Vestre Fængsel med motivation samt i Horserød Fængsel med stoffri døgnbehandling og ambulant behandling.

Vi søger en behandler senest 1. marts 2019 til at indgå i vores ambulante behandling ”På den Anden Side” i Horserød Fængsel. ”På den Anden Side” er et ambulant behandlingstilbud til indsatte med misbrug og består af gruppebehandling, aktiviteter, NADA-øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med omfattende indflydelse på egen arbejdsdag. Supervision og faglig sparring, samt en udfordrende og udviklende hverdag – ingen dage er ens!

Nordsjællands Politi Medarbejdere til Servicecenter

Nordsjællands Politi , Helsingør

Er service og struktur nøgleord om dig, og vil du gøre en forskel? Så er du måske en af vores nye medarbejdere i Nordsjællands Politis Servicecenter.

Du får i Servicecenteret til opgave at modtage og besvare henvendelse fra politikredsens borgere, telefonisk og skriftligt.

Henvendelserne kan blandt andet dreje sig om anmeldelser af tyverier, indbrud, hærværk, røverier og andre typer forbrydelser, som borgerne ikke kan anmelde via vores hjemmeside www.politi.dk. Du kommer også til at vejlede borgerne om politifaglige forhold som eksempelvis forpligtelser ved færdselsuheld, hvordan skal man forholde sig ved chikane, nabostridigheder, hundesager mv.

Det er vigtigt, at du kan indgå i en arbejdsuge på 37 timer fordelt over alle ugens syv dage i tidsrummet 07.00-23.00. Du skal påregne weekendvagt mindst hver 3. weekend. Vagtplaner lægges 5 uger frem i tiden.

Lidl Danmark K/SInternational Graduate - Marketing/Communication

Lidl Danmark K/S

Som International Graduate i Marketing bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden.

I Marketing- og Kommunikationsafdelingen arbejder vi både strategisk og taktisk med marketing, branding og kommunikation. Hvert år udvikler vi en række projekter, kampagner, og events, som understøtter vores overordnede strategi. Det er her, at du kommer ind i billedet.

Du vil som Graduate i Marketing- og Kommunikationsafdelingen få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at arbejde med above and below the line marketing og kommunikation samt stå i spidsen for egne projekter. Kort sagt har vi et bredt udsnit af faglige udfordringer klar til dig.

Lidl Danmark K/SInternational Graduate - Digital

Lidl Danmark K/S

Som International Graduate i Digital bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et.

Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

I Digital arbejder vi målrettet med at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem vores digitale aktiviteter. Du vil som Graduate i Digital få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande.

Lidl Danmark K/SInternational Graduate - Facility Management

Lidl Danmark K/S

Som International Graduate i Facility Management bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et.

Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

I Facility Management vil en stor del af dit arbejde gå med at håndtere de mangeartede opgaver inden for bl.a. drift og vedligehold af vores ejendomme, hvor dit primære fokus vil være optimering, energiledelse, økonomisk overblik af ejendomsporteføljen og kommunikation med ejendomskontorerne, direktionen og kolleger.

Lidl Danmark K/SInternational Graduate – Procurement

Lidl Danmark K/S

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Du vil lære at udvikle, koordinere og indkøbe en masse varer, som vores butikker, lagre og hovedkontor skal bruge for at fungere optimalt. Opgaverne vil være meget forskelligartede og kan være alt fra udvikling af kasseterminaler, indkøb af kuglepenne, trucks eller firmabiler.

Vi tilbyder en meget alsidig hverdag med konstant nye opgaver, hvor du dagligt vil arbejde sammen med kolleger fra andre afdelinger for at opnå en større omsætning, minimere omkostninger eller fastholde vores fantastiske personale. Størstedelen af opgaverne løses fra kontoret i Kolding, men der vil også opgaver ude af huset.


Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune