Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 18. marts)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter.

Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer. Et online-kursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Du kan forvente at bruge ca. 50 timer på at gennemføre kurset, inklusive læsning af manualen, testeksamener osv.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers E-learning (start 18. marts)

Jobindex Kurser

Kurset afsluttes med den internationalt anerkendte CompTIA Linux+-certificering. IT-certificeringen er ikke produkt- eller leverandørspecifik og er relevant overalt hvor kendskab til Linux er en fordel. Du behøver ikke at have specialviden på forhånd, for at komme på kurset.

Linux-kurset er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 18. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse for, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Flere hundrede tusinde mennesker verden over kan skrive på deres CV, at de er CompTIA Server+-certificerede. Det gør den til en af de absolut mest attraktive og essentielle IT-certificeringer på markedet. Og ikke at forglemme: en af de mest kendte og udbredte.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 18. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Kurset afsluttes med den internationalt anerkendte CompTIA Network+-certificering. IT-certificeringen er ikke produkt- eller leverandørspecifik og er relevant for alle, der vil arbejde professionelt med IT-netværk. Du behøver ikke at have specialviden på forhånd, for at komme på kurset.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP Videregående I + II Order Fulfillment - inkl. certificering - 6-ugers kursus blended learning for ledige eller e-learning (start 18. marts i Herlev)

Jobindex Kurser

SAP Videregående Order Fulfillment kan tages på 2 forskellige måder.

  • Som kombineret undervisning (blended learning), hvor der er 2 undervisningsdage og resten er e-learning hjemme hos dig selv.
  • Eller som ren e-learning på engelsk, hvor du kan planlægge dit kursusforløb som det passer dig i løbet af de 6 uger.

Du bliver i stand til at forklare og konfigurere de organisatoriske strukturer, der anvendes i de enkelte forretningsprocesser indenfor det valgte speciale.

I dette supply chain management-modul arbejder du med salg og distribution både de gængse processer og masterdata, der kan give dig en kritisk forretningsviden.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP ABAP Programmering (TAW1E) E-learning (start 18. marts)

Jobindex Kurser

Kursets indhold er specielt udviklet til udviklingskonsulenter, der er ansvarlige for udvikling og tilpasning af ABAP-programmer. Kurset henvender sig også til løsningskonsulenter og andre SAP-konsulenter. Som kursusdeltager på dette kursus, er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt på et højt niveau.

Det er centralt for dette kursus, at du har programmeringserfaring eller relevant erhvervserfaring. Det forudsættes også, at du har konkret erfaring med SAP eller tilsvarende ERP-systemer. Har du ikke en sådan erfaring, bør du istedet overveje vores SAP Introkursus. Du skal være i stand til at følge undervisning på videregående niveau og arbejde selvstændigt med selvstudie og opgaveløsning. Du skal være i stand til at læse og forstå teknisk engelsk.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Windows Server 2016 R2 - MCSA (start 18. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) er for dig, der godt ved, hvad der er op og ned på en Windows Server, men som trænger til at opgradere CV'et med et struktureret, fleksibelt og dokumenterbart kursus.

Her får du de grundlæggende kompetencer til at komme godt i gang med at arbejde med Windows Server 2016 i et ægte forretningsmiljø - for eksempel som netværksadministrator, systemadministrator, eller i forskellige specialist- og konsulentjobs.

Forløbet udbydes som et fagspecifikt kursus og skal ansøges via den regionale pulje i dit jobcenter. Det er tiltænkt ledige IT-professionelle, som vil arbejde med serveradministration på Windowsarkitektur i komplekse miljøer i mellemstore og store virksomheder.

Jobindex Kurser
Irma A/S
Souschef, med Irma-passion, til Espergærde

Irma A/S

Grib chancen hos verdens næstældste dagligvarekæde og få en unik mulighed for at:

  • få et stort ansvar for at være med til at drive en Irma-butik med fokus på købmandsskab
  • udvikle dig som leder i en butik med dygtige og erfarne medarbejdere
  • være en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser

Som souschef indgår du i et tæt makkerskab med butikschefen og er derfor inde over alle driftsmæssige opgaver og beslutninger i butikken, og du får derigennem opbygget erfaring med bl.a.:

  • Administration og løn
  • Budgetter og resultatopfølgning
  • At styrke salget og udvikle en forretning
Irma A/S
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Windows Server 2016 (start 18. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Forløbet er tiltænkt ledige IT-professionelle, som vil arbejde med serveradministration på Windowsarkitektur i komplekse miljøer i mellemstore og store virksomheder.

Microsoft Certified Solutions Associate certificerer kursister til at være i stand til at implementere, styre og fejlsikre de daglige behov for en infrastruktur baseret på Windows Server 2016 i en større virksomhed.

Som serveradministrator håndterer du infrastrukturen, web, og IT-applikationsservere. Du anvender script- og batchfiler, dels skrevet af andre, og dels skrevet af dig selv til dine specifikke behov. Du udfører de fleste server management-opgaver på afstand, ved at bruge Remote Desktop Server eller andre administrationssystemer installeret på din lokale arbejdsstation.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 18. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-Sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering.

CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark. kurset varer 6 uger og starter med den grundlæggende A+-certificering (220-X01+ 220-X02), hvorefter du påbegynder din specialiseringsretning.

Jobindex Kurser
Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune