Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Carmo A/SQA Associate, Production

Carmo A/S, Espergærde

Great opportunity for an entrepreneurial QA profile with MedTech and Production Experience.

Carmo is now looking for a QA Coordinator who truly enjoys a close dialogue with both customers and colleagues, and who is able to independently undertake root cause analyses of production related QA issues and take responsibility both for training the organization and ensuring the appropriate update of the related documentation.

You will get a wide scope of responsibilities, among others to:

 • Develop and maintain QA Manual and documentation
 • Handle customer inquiries regarding QA issues
 • Take responsibility for all QA matters related to production
Spotland A/S
Landmålere

Spotland A/S, Kvistgård

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Ny teknologi, intelligente løsninger og en virksomhed i vækst? Så er jobbet som kort- og landmålingstekniker hos Spotland noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Planlægning og forberedelse af opmålings- og afsætningsopgaver
 • Opmåling og afsætning i marken, samt efterbehandling og kvalitetssikring af data
 • Udarbejdelse af afsætnings-, situationsplaner m.m.
Spotland A/S
Dana-Seals A/SSalgskoordinator

Dana-Seals A/S, Helsingør

Vi søger nu en erfaren Salgskoordinator/Teknisk sælger.

Du vil indgå i vores salgs- og supportteam, hvor der vil være fokus på tekniske forespørgsler og kundesupport.

Eksempler på dine arbejdsopgaver:

 • Salgssupport & teknisk salgssupport (support fra ingeniør)
 • Tilbudsgivning
 • Kundeservice

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, der giver dig en varieret og ansvarsfuld position i en dynamisk familieejet og -drevet virksomhed. Du vil blive en del af et team af kompetente kolleger i en vækstorienteret virksomhed med fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling.

LindevangRengøringsassistent til rengøringsteamet, vikariat

Lindevang, Helsingør

Lindevang er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud for mennesker med psykiske problemer, herunder mennesker med dobbeltdiagnose. Vi er i alt 84 medarbejdere.

Vores opgave er at samarbejde med beboerne, om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tænkningen, rehabilitering, skadesreduktion og det gode hverdagsliv.

Arbejdsopgaver:

 • Rengøring i beboeres boliger i samarbejde med beboerne
 • Rengøring af fællesarealer, kontorer, omklædningsrum m.m.
 • Skriftlig dokumentation af indsatsen hos beboerne
Carmo A/S
Kvalitetsbevidst QC-assistent/koordinator til daghold i kvalitetsafdelingen

Carmo A/S, Espergærde

Du har 3-5 års erfaring med kvalitetskontrol fra en produktionsvirksomhed, og du stortrives med at arbejde i et produktionsmiljø. Du drømmer om et stabilt job i en god og ordentlig virksomhed.

Arbejdet består i at kvalitetssikre diverse komponenter samt aflaste teamlederen for QC i forbindelse med spidsbelastninger. Det er derfor vigtigt, at du er yderst omhyggelig og kvalitetsbevidst.

Ansvarsområder:

 • Kvalitetskontrol af plastkomponenter, i løbende produktion samt i forbindelse med kvalificering/validering
 • Dokumentere kvalitetskontrol via IT-system
 • Måling med skydelære, optisk måleudstyr m.m.
Carmo A/S
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Online kursus (start 13. maj )

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhæng. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet af vejen, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
Meggitt A/S
PROJECT ENGINEER

Meggitt A/S, Kvistgaard

Seeking new challenges?

Are you interested in piezoelectric ceramic processing and devices, experimental/lab work, metrology and design and construction of electronics - this might be your next challenge.

You will serve as maternity substitute Project Engineer working in the R&D department of Meggitt A/S. The position is time limited, but if the fit between you and the company is good the position can become permanent. Your tasks include R&D projects with piezoceramic materials and devices, production support projects and customer projects.

ESSENTIAL AREAS OF RERSPONSIBILITY INCLUDES THE FOLLOWING:

 • Various projects in R&D.
 • Supporting the production departments on various problem solving projects.
 • Supporting sales on customer projects
Meggitt A/S
& friendsKundeservicekoordinator

& friends søger for FVA Entreprise i Hornbæk

Har du en administrativ baggrund med kundekontakt, og bliver du motiveret af en hverdag med variation, hvor du er den, som samler trådene, så kan dette være dit næste job!

Du vil komme til en flad organisation, hvor du vil få ansvaret for den daglige koordinering af serviceopgaver og udførelse af de dertilhørende administrative opgaver.

Du vil få en bred række af opgaver, der spænder fra oprettelse til fakturering af serviceopgaver herunder:

 • Koordinering og planlægning af serviceopgaver
 • Dialog med kunder, samarbejdspartnere og kolleger
 • Fakturering
Barslund A/S
Maskinfører

Barslund A/S, Kvistgård

Brænder du for anlægsbranchen og har du lysten til og erfaringen med at køre gravemaskine?

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret koncern, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Som maskinfører i Barslund får du et aktivt og spændende job i en virksomhed i vækst, hvor der er gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Samtidig bliver du en del af et godt og socialt arbejdsmiljø med fokus på det gode samarbejde mellem kollegaer.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Føre gravemaskine på Barslund byggepladser
 • Sikre høj kvalitet i udførelsen af graveopgaver på de enkelte projekter
 • Være med til at sørge for en effektiv udførelse af projektet i samarbejde med dine øvrige kollegaer
Barslund A/S
Handelsbanken
Privatrådgiver med kundefokus

Handelsbanken, Helsingør

Vil du med på en rejse? Er du ambitiøs, har mod på udfordringer, og søger du altid nye og spændende løsninger? Så ret blikket mod Nordsjællands største by, Helsingør. Her finder du en filial, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig og være med til at skabe en positiv udvikling.

Hos Handelsbanken Helsingør har vi altid kunden i fokus. Det betyder, at du som rådgiver hos os vil opleve en stor grad af frihed under ansvar.

Du kommer til at overtage en eksisterende portefølje med kunder, der ser frem til at modtage din rådgivning. Derudover vil du også få rig mulighed for at hente nye kunder ind. Vores kunder forventer, at du rådgiver ud fra tanken om 360 graders rådgivning. Bolig, investering, pension – vi kommer hele vejen rundt, når vi spørger ind til kundens ønsker og behov, og vi har et oprigtigt ønske om at forstå dem. Med andre ord så ejer du dine kunder i hele processen fra A-Z.

Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune