Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
KvicklyBagerimedhjælper, Kvickly, Helsingør

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med ca. 185 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Være en del af bageriet
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
MH Elektric A/S
AFDELINGSCHEF VVS

MH Elektric A/S, Kvistgård

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst, og vil du stå i spidsen for VVS-afdelingen? Så er jobbet, som afdelingschef hos MH noget for dig.

Som afdelingschef får du mulighed for at udvikle og præge hverdagen i din egen afdeling. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Hos os får du mulighed for personlig udvikling og stor medindflydelse - både på virksomheden og din egen stilling.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Lede afdelingen med et økonomisk resultat, der modsvarer forkalkulation og forventninger
 • Løbende vurdere og planlægge opgaver
 • Sikre at bemandingen svarer til ordreindgangen
MH Elektric A/S
Talents2work ApSFinansbogholder med sans for controlling, deltid

Talents2work ApS søger for Green Horizon Invest Aps i Hellebæk

Til Green Horizon Invest Aps i Hellebæk søger vi en dygtig, talstærk og serviceminded finansbogholder med flair for financial controlling til at varetage vores økonomi. Green Horizon Invest er et lille investeringsselskab, der involverer sig i en vifte af starts-ups, ejendomme og generel investering.

Jobbet er 20-25 timer om ugen og vi forstiller os en profil, der ønsker mere tid til familien uden at gå på kompromis med ansvar og udfordrende arbejdsopgaver.

Du får som finansbogholder blandt andet ansvar for rapportering, finans, moms og årsafslutning. Derudover indeholder jobbet:

 • Momsrapportering og øvrige indberetninger til danske såvel som udenlandske myndigheder
 • Løbende afstemning og opgørelser
 • Planlægning og drift af processen omkring udarbejdelse af regnskaber
SkorpeskolenPædagogmedhjælper til børnehaven

Skorpeskolen, Hellebæk

Skorpeskolen er en privatskole med 272 elever, en børnehave med 24 børn og et Strandhus (SFO) med 80 børn. Vi har til huse i smukke historiske bygninger i Hellebæk i Nordsjælland med udsigt til havet og skøn natur.

Vi arbejder ud fra visionen ”Det, vi kan forestille os, kan blive til virkelighed”. Børnehaven består af et mindre team på 5 dygtige kolleger, og samlet på Skorpeskolen bliver du en del af et team på 40 personaler, som bidrager til din inspirerende hverdag og danner rammen om en meget behagelig stemning i såvel personalerummet som generelt på skolen.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med pædagogisk og/eller faglig udvikling af børn
 • vil arbejde aktivt for Skorpeskolens værdier og har lyst til at være en del af et engageret team
 • er initiativrig og fleksibel og tager ansvar for dit arbejde.
SkorpeskolenDansklærer til indskolingen

Skorpeskolen, Hellebæk

Skorpeskolen er en privatskole med 272 elever, en børnehave med 24 børn og et Strandhus (SFO) med 80 børn. Vi har til huse i smukke historiske bygninger i Hellebæk i Nordsjælland med udsigt til havet og skøn natur.

Hvad kan vi tilbyde dig? Et job hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi arbejder ud fra visionen ”Det, vi kan forestille os, kan blive til virkelighed”. Vi har et godt og solidt lærerteam på 18 kolleger, som bidrager til din inspirerende hverdag og danner rammen om en meget behagelig stemning i såvel personalerummet som generelt på skolen.

Vi forventer, at du:

 • har linjefag og stor lyst til at undervise i dansk i indskolingen
 • gerne erfaring med at undervise i engelsk i indskolingen
 • vil arbejde aktivt for Skorpeskolens værdier og har lyst til at være en del af et engageret team.
ALDI DanmarkSouschef - Nordsjælland

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for en af butikkerne i Nordsjælland.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/SEngageret administrativ medarbejder med blik for optimering

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S, Helsingør

Vil du være en del af en spændende virksomhed i udvikling? Har du lyst til at arbejde med en række forskellige administrative opgaver såsom forbrugsregnskaber, lejeregulering, budgetudarbejdelse og gennemførelse af andelsoverdragelser og ejerskifter m.v.? Og kan du ikke lade være med at komme med forslag til, hvordan opgaverne kan løses smartere?

Så kan dette job være noget for dig. Som administrativ medarbejder hos DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S får du muligheden for at blive en del af mange forskellige arbejdsprocesser og du kommer i berøring med både andelsforeninger, ejerforeninger, erhvervslejemål og udlejningsejendomme.

Bavarian Nordic A/S
Process Specialist: Take charge of CEF processes in an aseptic production

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Are you motivated by high professionalism and do you want to work with a biological vaccine production? Do you have experience with aseptic work and CEF (Chicken Embryo Fibroblast) processes, and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is in compliance and ready for operation? Then you might be the Process Specialist we are looking for!

You will get the responsibility for the CEF process step of production and equipment. This entails that you take charge of ensuring that our equipment and process is compliant with regulatory standards.

You are our expert, so when your colleagues’ experience issues or need improvements in any matter related to your process step, they look to you. This includes designing how to test equipment and processes and training operators.

Bavarian Nordic A/S
KvicklySalgsassistent, Kasse, Kvickly, Helsingør

Kvickly

Du bliver en del af et varehus, der ligger stor vægt på service, kvalitet og inspiration.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune