Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Kvik A/SLagermedarbejder

Kvik A/S, Helsingør

I KVIKS verden er missionen klar:

At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen.

En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en erfaren lagermedarbejder til Kvik Helsingør.

Dine primære opgaver bliver varetagelse af opgaver på vores lager herunder varemodtagelse, pakning af ordrer, vareudlevering samt samling af skabe.

Du vil også tage del i varebestillinger, lagerstyring og organisering af varelageret.

Du vil indgå i et dynamisk team i en butik med højt tempo og et godt fælleskab.

Kvik A/S
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

inmutouch.com ApS
Area Manager

inmutouch.com ApS, Helsingør eller Juelsminde

Har du lyst til at være en del af en spændende velfærdsteknologivirksomhed med vind i sejlene? Er det, der engagerer dig, at være med til at skabe livskvalitet for andre? Har du lyst til at bruge dig selv på en kreativ måde – også hvad angår salg og marketing?

Vi søger en area manager, der kan vedligeholde og udbygge vores relationer med distributører, forhandlere og key accounts – primært i Europa.

Du vil arbejde sammen med vores brandmanager og den administrerende direktør om marketing og salg af selskabets produkter.

Du skal arbejde selvstændigt og målrettet med at motivere og supportere vores partnere. Virksomhedens produkter er helt unikke på markedet, så du forventes at arbejde systematisk og kreativt med at afsøge nye afsætningsmuligheder og arbejde med salgs- marketingsstrategier.

inmutouch.com ApS
Irma A/SElev, Irma Espergærde (opstart august)

Irma A/S

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende hverdag, hvor du gradvist vil blive uddannet i alle butikkens afdelinger
 • En toårig allround uddannelse, som kan bruges bredt indenfor handel
 • 10 ugers skole undervejs, hvor du vil blive undervist på Irmas eget uddannelsescenter
Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
KvicklyBagerimedhjælper, Kvickly, Helsingør

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med ca. 185 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Være en del af bageriet
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
MH Elektric A/S
AFDELINGSCHEF VVS

MH Elektric A/S, Kvistgård

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst, og vil du stå i spidsen for VVS-afdelingen? Så er jobbet, som afdelingschef hos MH noget for dig.

Som afdelingschef får du mulighed for at udvikle og præge hverdagen i din egen afdeling. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Hos os får du mulighed for personlig udvikling og stor medindflydelse - både på virksomheden og din egen stilling.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Lede afdelingen med et økonomisk resultat, der modsvarer forkalkulation og forventninger
 • Løbende vurdere og planlægge opgaver
 • Sikre at bemandingen svarer til ordreindgangen
MH Elektric A/S
Talents2work ApSFinansbogholder med sans for controlling, deltid

Talents2work ApS søger for Green Horizon Invest Aps i Hellebæk

Til Green Horizon Invest Aps i Hellebæk søger vi en dygtig, talstærk og serviceminded finansbogholder med flair for financial controlling til at varetage vores økonomi. Green Horizon Invest er et lille investeringsselskab, der involverer sig i en vifte af starts-ups, ejendomme og generel investering.

Jobbet er 20-25 timer om ugen og vi forstiller os en profil, der ønsker mere tid til familien uden at gå på kompromis med ansvar og udfordrende arbejdsopgaver.

Du får som finansbogholder blandt andet ansvar for rapportering, finans, moms og årsafslutning. Derudover indeholder jobbet:

 • Momsrapportering og øvrige indberetninger til danske såvel som udenlandske myndigheder
 • Løbende afstemning og opgørelser
 • Planlægning og drift af processen omkring udarbejdelse af regnskaber
SkorpeskolenPædagogmedhjælper til børnehaven

Skorpeskolen, Hellebæk

Skorpeskolen er en privatskole med 272 elever, en børnehave med 24 børn og et Strandhus (SFO) med 80 børn. Vi har til huse i smukke historiske bygninger i Hellebæk i Nordsjælland med udsigt til havet og skøn natur.

Vi arbejder ud fra visionen ”Det, vi kan forestille os, kan blive til virkelighed”. Børnehaven består af et mindre team på 5 dygtige kolleger, og samlet på Skorpeskolen bliver du en del af et team på 40 personaler, som bidrager til din inspirerende hverdag og danner rammen om en meget behagelig stemning i såvel personalerummet som generelt på skolen.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med pædagogisk og/eller faglig udvikling af børn
 • vil arbejde aktivt for Skorpeskolens værdier og har lyst til at være en del af et engageret team
 • er initiativrig og fleksibel og tager ansvar for dit arbejde.
Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune