Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

CHANGE of Scandinavia A/SButikschef, der vil skabe kundeoplevelser

CHANGE of Scandinavia A/S

Hos Change Lingerie udlever vi hver dag vores mission om at give alle kvinder mulighed for at få flot lingeri - uanset kropsform og størrelse.

Som butikschef hos Change vil du få ansvar for at kunderne får vores helt unikke og exceptionelle kundeoplevelse, hvor kunderne bliver guidet gennem vores store størrelsesudvalg med mere end 100 forskellige BH-størrelser og inspireres af vores sortiment. Dette opnår du ved selv at gå forrest i salget for at vise vejen til dine medarbejdere, som du løbende træner og coacher i vores salgskoncept.

Du vil blive trænet i vores salgs- og servicekoncept, som er et af de stærkeste i detailhandlen. Din indsats vil blive belønnet med en meget attraktiv lønpakke, som giver dig mulighed for i takt med dine resultater at opnå løn som du ikke kan få andre steder.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S

Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaRustfri klejnsmed

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgaard

Mark & Wedell A/S søger en dygtig og ansvarlig klejnsmed med erfaring inden for svejsning, primært i rustfri stål, klip og buk samt montagearbejde. Tiltrædelse snarest muligt.

Smedeafdelingen består p.t. af 10 smede som fremstiller prøvetagningsanlæg i både tynd- og tykplade til mine-, mineral- og kraftværkssektoren samt maskiner til dansk industri. Cirka 80 % af produktionen eksporteres. Endvidere udvikler og sælger M&W avanceret måleudstyr til biomasse- og kulfyrede kraftværker i hele verden.

Mark & Wedell A/S (M&W) er beliggende i Kvistgaard, 35 km nord for København og har godt 40 medarbejdere. Selskabet blev grundlagt i 1974 og udvikler, tegner og producerer mekaniske og elektroniske produkter, maskiner og anlæg.

Jobindex Kurser
Grafisk design med Adobe Creative Cloud (start 7. jan. i E-learning)

Jobindex Kurser

Bliv en haj i Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro og de andre programmer i Adobe CC. Lær at bruge Adobes cloudfunktioner.

Adobe Creative Cloud er schweizerkniven for alle, der arbejder med kommunikation. Og her er kurset for dig, som vil være bedre håndværksmæssigt klædt på til at varetage jobs indenfor marketing og kommunikation.

Du følges af din egen underviser hele vejen igennem kurset og har mulighed for at få feedback på det, du laver i programmerne. Kurset henvender sig både til dig, som er helt grøn i Adobe Creative Cloud, og dig, som har arbejdet lidt med eksempelvis Photoshop, men gerne vil have en mere struktureret viden.

Jobindex Kurser
Telia DanmarkFULDTID Sæt 4G turbo på din karriere som butiksrådgiver

Telia Danmark, Helsingør

Vil du vinde hver gang? Så læs videre

Stillingen er en fuldtidsstilling i vores Shop i Helsingør, på 37 timer, og din vagtplan fastlægges af Shop Manageren, som du også refererer til. Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtigt for os.

Med en grundig oplæring på vores onboardingkurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne indsatsmål, som du bliver evalueret på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som rådgiver.

Boldsen & Co, RealMæglerne HelsingørEjendomsmægler/sælger med partnerpotentiale

Boldsen & Co, RealMæglerne Helsingør

Boldsen & Co, RealMæglerne Helsingør – som er nyetableret (2018) uafhængig ejendomsmægler søger en ejendomsmægler/sælger som har erfaring med kommisionering og salg af boliger. Du skal skabe gode kunderelationer og skaffe "kunder i butikken".

Dette forventer vi af dig:

 • Vi lægger stor vægt på, at du har haft/har ansættelse i ejendomsmæglerbranchen, eller måske er du uddannet ejendomsmægler eller er tæt på uddannelsesafslutning (med erfaring fra markedet og systemerne bag).
 • Du skal være god til at administrere dine arbejdsopgaver, kunne arbejde målrettet og selvstændigt med både salgs- og vurderingsopgaver og du skal være enig i Boldsen & Co.s visioner for ærlig kommisionering og formidling af ejendomme.

Vi har ingen "varer på hylden", så jobbet kræver gåpåmod og knofedt. Den første og vigtigste opgave, er at tilrettelægge strategien for kommisionering af boliger for salg.

FUGL LEONHARDT Assistant Manager

FUGL LEONHARDT søger for Værftets Madmarked i Helsingør

Værftets Madmarked er et samlingspunkt for lokale, såvel som turister. I det gamle værfts rustikke og maritime omgivelser byder vores mange forskellige stader på streetfoodoplevelser fra store dele af verden. Vores alsidighed lægger op til både familiebesøg, romantiske og uformelle dates, sammenkomster med mandehørm eller tøse-tam-tam og meget, meget mere.

Vi har brug for dig, der kan være aflastning til direktøren, bl.a. ved at:

 • være sparringspartner til stadeholderne
 • sikre, at procedurer og regler overholdes
 • følge op på budget og lave kasseopgørelser
Fonden Krisecentret RøntofteSocialrådgiver

Fonden Krisecentret Røntofte, Helsingør

Krisecenter Røntofte ligger i udkanten af Helsingør med udsigt over sundet til Sverige. Huset er en stor patriciervilla, hvor vi har plads til 14 kvinder og deres børn. Vores beboere har været udsat for vold eller været voldstruede, og vi tilbyder dem hjælp i den akutte krise og støtte i arbejdet med at komme videre.

Vi har brug for endnu en faglig kompetent socialrådgiver, med en vis erfaring, der møder vores beboere med en anerkendende og åben tilgang. Vi drømmer om at finde en nysgerrig, pligtopfyldende, ansvarsfuld og empatisk kollega, gerne med erfaring med at arbejde med børn og mødre i krise.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende meningsgivende arbejdsfelt, med udfordringer og udviklingsmuligheder, fagligt såvel som personligt.
 • Engagerede kollegaer, og en arbejdsplads i løbende udvikling.
 • Medindflydelse på arbejdets tilrettelæggelse. Udviklings- og medarbejdersamtaler min. 1 gang årligt.
& friendsIndkøbsansvarlig til VVS, EL og BLIK

& friends søger for FVA Entreprise i Hornbæk

Hos FVA Entreprise er der fokus på glade medarbejdere, hvor du får mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på din hverdag, og det som fungere for dig.

Vi leder nu efter en erfaren indkøber, der skal være med til at bygge dette område op. Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor din hovedopgave vil være at forestå og optimere vores indkøb.

Du vil komme til en flad organisation, tæt på beslutningerne og få ansvaret for det daglige indkøb samt indgåelse af samarbejdsaftaler med leverandører og samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for indkøb fra a-z, herunder:

 • Placere ordrer og efterfølgende opfølgning.
 • Indkøbsaftaler i samarbejde med ledelsen.
 • At forhandle med leverandører og efterfølgende implementere aftaler.
Jobindex A/S
Financial/Business Controller

Jobindex A/S søger for ActionSportGames A/S i Espergærde

Som financial/business controller får du ansvaret for vores datterselskaber. Du deler din tid mellem at kontrollere vores regnskaber og automatisere og optimere vores processer, så vi udvikler os i den rigtige retning.

Du refererer til vores økonomichef og vil blive en del af økonomiafdelingen på 5 personer, hvor datterselskabernes bogføring er outsourcet til bogføringsbureauer i de respektive lande. Økonomiafdelingen arbejder som et team, så nogle af dine opgaver vil være som backup for dine kollegaer ligesom de vil være backup på dine opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være en blanding af financial- og business controlling, og du kan selv være med til at forme stillingen. Stillingen er 37 timer om ugen med god work life balance.

Jobindex A/S

Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune