Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaVærkfører - smedeværksted

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgård

Som selv kan tage fat og skabe yderligere vækst sammen med 6 dygtige smede søges for tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver den daglige hands-on teamleder for 6 dygtige smede, går forrest og deltager i det daglige arbejde på lige fod med smedene i produktionen. Du fungerer som teamlederen, der fordeler opgaver, tager ansvar og engagerer dine kollegaer i det daglige samtidig med, at du sparrer omkring løsninger og muligheder for at levere kundens projekter i høj kvalitet og til tiden.

Du forventes derfor både at være en dygtig smed og teamleder samtidig med, at du forventes at tage ansvar og bidrage aktivt i forbindelse med levering af kundernes projekter til tiden. Optimering af interne processer og vedligeholdelse af tiltag i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 3834 vil være en vigtig del af teamlederrollen.

Ny souschef til tiltrædelse hurtigst muligt!

Hornbæk Private Børnehus

Kunne du tænke dig at være en del af vores nystartede børnehus – og med i ledelsestemaet - hvor du kan have stor indflydelse på husets dagligdag og fremtid, så tøv ikke med at smide os din ansøgning hurtigst muligt.

Hornbæk Private Børnehus har et fantastisk team af pædagoger og medhjælpere, der både består af mænd og kvinder og yngre såvel som ældre. Børnehaven består i øjeblikket af 15 børn og vuggestuen består af 21 børn. Huset kan i alt rumme 21 vuggestuebørn og 19 børnehavebørn.

Udover at være på stuerne som pædagog vil du som souschef indgå i et tæt samarbejde med lederen om planlægning, organisering, sparring, medansvarlig for den pædagogiske udvikling samt være stedfortræder for lederen. Du skal kunne forstå – og bære – at manøvrere i det svære felt mellem at være både kollega – og en del af ledelsen!

Jobindex A/S
Controller/senior accountant – vær med til at optimere vores virksomhed

Jobindex A/S søger for ActionSportGames A/S i Espergærde

Vil du spille en vigtig rolle i at fintune vores forretning, imens du arbejder i spændingsfeltet mellem controlling og accounting?

Lige nu tilbyder vi i ActionSportGames en nyoprettet stilling, hvor du skal være med til at styrke vores forretning med analyser og rapportering på tværs af vores 5 datterselskaber.

Er det noget for dig? Søg jobbet her.

Jobindex A/S
Accoat A/SMedarbejdere til lakering

Accoat A/S, Kvistgård

Accoat A/S søger 2 medarbejdere til vores lakeringsafdelinger P1 og P2, begge på daghold.

  • P1: Jobbet veksler mellem vådlakering og pulverlakering af mindre og mellemstore emner.
  • P2: Jobbet består mest af pulverlakering af store emner ved høje temperaturer, hvorfor jobbet kræver at man er fysisk robust.

Til begge stillinger hører der en del for- og efterbehandling af emner.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med overfladebehandling eller har prøvet at coate før. Men vi tilbyder en grundig oplæring i afdelingens produktionsmetoder via en ”fadder”-ordning.

Det er et krav, at du er mødestabil og pligtopfyldende, fordi du kommer til at være en meget vigtig brik i det store billede.

Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Helsingør

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser. Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen.

En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Helsingør.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe. Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
EpinionPersonlig interviewer

Epinion, Hillerød, Helsingør, Frederikssund eller Kirke Hyllinge

Epinion gennemfører hvert år mere end en million personlige interviews i både Danmark og udlandet for kunder som DSB, Movia og Arriva. Det er til undersøgelser for disse og andre kunder, vi har behov for flere dygtige og engagerede interviewere.

Vi står og mangler 4-5 nye interviewere til at hjælpe os med opgaver hurtigst muligt. Vi mangler pirmært interviewere til opgaven for Movia i følgende områder: Hillerød, Helsingør, Frederikssund eller Kirke Hyllinge.

Der er tale om et job med stor fleksibilitet og høj grad af frihed, hvorfor det er et oplagt studie- eller deltidsjob.

Helsingør KommuneNy projektleder til renovering af Værftshallerne på Helsingør Kulturhavn

Helsingør Kommune

Din første opgave bliver at gennemføre en renovering af Værftshallerne på Helsingør Kulturhavn. Du skal være strategisk tænkende og kunne samarbejde med kolleger og interessenter om gennemførelse af opgaverne. Du vil blive en del af et team med både bygningsfolk og teknikere til løsning af opgaverne. Du vil sideløbende blive ansvarlig for andre byggeprojekter og på sigt ansvarlig for vedligehold og renovering af kommunens kultur- og idrætsejendomme.

Dine opgaver på Værftshallerne vil bl.a. være:

  • Ansvar for planlægning af byggesager, herunder koordinering og kommunikation med kolleger og interessenter.
  • Ansvar for økonomi, tid og kvalitet, herunder udbud, IKT, kontraktstyring, sikkerhed og sundhed.
  • Ansvar for afleveringsforretning og inddragelse af driftspersonalet.
Jysk Fynske Medier P/S
DIGITAL ERHVERVSRÅDGIVER TIL DIGITALT SALG I KØBENHAVN

Jysk Fynske Medier P/S, Frederiksberg og Helsingør

Vil du bruge dine salgstalenter til at vækste sammen med os? Vil du bringe dine erfaringer inden for digitalt mediesalg, digitale displaybannere og sociale medier i spil hver dag?

Du bliver en del af vores dynamiske salgsteam, og skal drive digitalt salg lokalt og regionalt. Du skal sælge markedets bedste digitale markedsføringsløsninger i en bred pallette af muligheder. Du skal rådgive kunder fra alle typer af brancher og det betyder, at du har bred forretningsforståelse.

Dit job kommer til at foregå fra vores lokalkontorer på Frederiksberg og i Helsingør, hvor du sammen med din chef og kollegaer i området skal sikre opnåelse af de digitale salgsbudgetter.

A2BSPROGKONSULENTER - Jylland & Sjælland

A2B

A2B tilbyder danskuddannelse til voksne udlændinge. Vi har i øjeblikket travlt og forventer, at vi i løbet af efteråret/vinteren får brug for endnu flere dygtige sprogkonsulenter.

Derfor søger vi løbende timeansættelse og til projekt- og fastansættelse, og vi indkalder til samtale, når vi har en konkret jobmulighed, hvorefter der typisk vil være behov for hurtigt opstart.

A2B tilbyder undervisning på alle tre niveauer: DU1, DU2 og DU3 og der vil ofte være tale om aften hold. Undervisningen kan foregå på vores sprogcentre, men også ude på virksomheder og uddannelsesinstitutioner samt online.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune