Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Bavarian Nordic A/S
Freeze drying Specialist with experience from an aseptic production

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Do you have experience with freeze drying processes in an aseptic environment? Are you pro-active, independently driving initiatives and ready to take your talent to the next level? Then you might be the Process Specialist we are looking for!

You will participate in testing, qualification, carrying out studies and engineering runs in order to prepare for a smooth product introduction and compliant start of production.

Bavarian Nordic A/S

After PPQ you will continue working as a process specialist ensuring that our processes are always operational and in cGMP compliance and fulfills the ramp-up plan to meet the demands from market. This includes:

  • Building the foundation for a robust operational area by qualifying the product to fit a robust production
  • Responsible for the documentation of the completed production batches
Bavarian Nordic A/S
KvicklyVareopfylder morgen, Kvickly Helsingør

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 120 medarbejdere – Da vi er et af kædens største varehuse er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

  • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
  • Personalekøbsordning for dig og din husstand
  • Løn efter overenskomst

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen søger vi kollegaer til at fylde varer op. Så er du en morgenfrisk person der kan lide at arbejde er dette et perfekt job for dig. Du vil arbejde i et team på 6 personer fordelt på de 3 dage.

  • Arbejdstid 5.00 til 9.00
  • Tirsdag, onsdag og fredag
  • Primært vareopfyldning
Lægesekretær til gynækologisk speciallægepraksis

Speciallæge Annelise Grønlund, Helsingør

Vi søger en uddannet lægesekretær på 33,5 timer. Arbejdstiden er mandag til torsdag samt hver anden fredag. Vi er to gynækologiske speciallæger samt en anden lægesekretær.

Vi søger en dygtig, alsidig og fleksibel person med godt humør og med evne til at kunne arbejde selvstændigt. Du skal kunne indgå i et tæt samarbejde med den anden lægesekretær og de to læger.

Arbejdet består i telefonrådgivning, bookning af tider, afgivelse af mailsvar, journalskrivning samt registrering. Der er rig mulighed for patientkontakt og opfølgning på patientforløb. Desuden er der lette oprydnings- og rengøringsopgaver.

Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og tilknyttet trænersupport giver dig en god støtte både før og efter eksamen.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus, 6-ugers E-learning (start 23. marts)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Du behøver ikke at have erfaring med Linux for at gennemføre dette kursus. Fjernundervisningen starter fra bunden, og giver dig den ballast du behøver for at kunne gennemføre.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learning-moduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Foruden CompTIA A+ afsluttes kurset med den internationalt anerkendte CompTIA Network+-certificering. Den er komplet platforms- og leverandøruafhængig, og derfor anvendelig i et utal af sammenhænge.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Windows Server 2016 R2 - MCSA (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) er for dig, der godt ved, hvad der er op og ned på en Windows-server, men som trænger til at opgradere CV'et med et struktureret, fleksibelt og dokumenterbart kursus.

Her får du de grundlæggende kompetencer til at komme godt i gang med at arbejde med Windows Server 2016 i et ægte forretningsmiljø - for eksempel som netværksadministrator, systemadministrator, eller i forskellige specialist- og konsulentjobs.

Microsoft Certified Solutions Associate certificerer kursister til at være i stand til at implementere, styre og fejlsikre de daglige behov af en infrastruktur baseret på Windows Server 2016 i en større virksomhed.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent inden for evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned – men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus – it security course in English (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering.

CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark.

Jobindex Kurser
Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune