Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

Lidl Danmark K/S
Souschef - Helsingør

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Kronborg Auto A/SReservedelstrainee

Kronborg Auto A/S, Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en reservedelstrainee, så hvis der er vrooom i dig – så er det dig, vi søger.

Vi har en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed, hvorfor vi har behov for flere kompetente medarbejdere.

Vi søger derfor en person, som kan se sig selv som ekspert inden for alle typer reservedele og tilbehør til Volkswagen og Skoda.

Vi tilbyder:

 • En moderne arbejdsplads, hvor kunden altid er i centrum
 • At være en vigtig del af et af verdens stærkeste brands
 • Uddannelse som certificeret Volkswagen-reservedelsrådgiver
Kronborg Auto A/SSERVICERÅDGIVER TRAINEE

Kronborg Auto A/S, Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en fremtidig servicerådgiver til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Skoda.

Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere, hvor du med smil og god kundeservice skal bistå med:

 • Booking af værkstedsarbejde
 • Tilbudsgivning
 • Fakturering

Vi tilbyder:

 • En moderne arbejdsplads, hvor kunden altid er i centrum
 • At være en vigtig del af et af verdens stærkeste brands
 • Oplæring i serviceprocesser, kundetilfredshed og kvalitetsnormer
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Online-kursus (start 11. nov. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet af vejen, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 11. nov.)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter.

Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et online-kursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers E-learning (start 11. nov.)

Jobindex Kurser

Kurset afsluttes med den internationalt anerkendte CompTIA Linux+-certificering. IT-certificeringen er ikke produkt- eller leverandørspecifik og er relevant overalt hvor kendskab til Linux er en fordel Du behøver ikke at have specialviden på forhånd, for at komme på kurset.

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 11. nov. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 11. nov. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Kurset afsluttes med den internationalt anerkendte CompTIA Network+-certificering. IT-certificeringen er ikke produkt- eller leverandørspecifik og er relevant for alle, der vil arbejde professionelt med IT-netværk.

Du behøver ikke at have specialviden på forhånd for at komme på kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP ABAP-programmering (TAW1E) E-learning (start 11. nov.)

Jobindex Kurser

Kursusmål:

 • Arbejde med ABAP Workbench-funktioner
 • Udføre enkel ABAP-programmering
 • Skrive object orienterede programmer med ABAP
 • Benytte enhancement-konceptet

Kursets indhold er specielt udviklet til udviklingskonsulenter, der er ansvarlige for udvikling og tilpasning af ABAP-programmer. Kurset henvender sig også til løsningskonsulenter og andre SAP-konsulenter. Som kursusdeltager på dette kursus, er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt på et højt niveau.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Windows Server 2016 R2 - MCSA (start 11. nov. i E-learning)

Jobindex Kurser

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) er for dig, der godt ved, hvad der er op og ned på en Windows Server, men som trænger til at opgradere CV'et med et struktureret, fleksibelt og dokumenterbart kursus.

Her får du de grundlæggende kompetencer til at komme godt i gang med at arbejde med Windows Server 2016 i et ægte forretningsmiljø - for eksempel som netværksadministrator, systemadministrator, eller i forskellige specialist- og konsulentjobs.

Som serveradministrator håndterer du infrastrukturen, web og IT-applikationsservere. Du anvender script- og batchfiler, dels skrevet af andre, og dels skrevet af dig selv til dine specifikke behov.

Jobindex Kurser
Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune