Jeg søger ledige job i og omkring Helsingør

Find ledige job i og omkring Helsingør. Find dit drømmejob og få overblik over jobmarkedet i Helsingør.

LindevangSektionschef til socialpsykiatrisk botilbud i Helsingør

Lindevang

Vi søger en ny sektionschef (afdelingsleder), som vil være med til videreudvikling af Lindevang - et velfungerende og anerkendt botilbud med en sund økonomi og engagerede kollegaer.

Stillingen skal besættes med en leder, der har den klare målsætning at understøtte medarbejderne i at arbejde med fokus på recovery, rehabilitering, aktivitet og beskæftigelse.

Som sektionschef får du ansvar for

 • at bidrage til den fortsatte udvikling af vores samlede botilbud i samarbejde med ledergruppen på Lindevang
 • at skabe sammenhæng og indhold for vores beboere i dagligdagen i tæt dialog med den øvrige ledergruppe
 • at sikre, at dine medarbejdere løser alle opgaverne på det højeste faglige niveau og med respekt for den enkelte beboer
DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/SEjendomsadministrator-trainee

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S, Helsingør

Vil du være en del af en virksomhed i vækst? Vil du arbejde med mennesker, rådgive om økonomi, jura, forsikring og derved skabe værdi for vores kunder?

Som trainee hos DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S vil du få en alsidig hverdag, hvor du vil blive introduceret for alle aspekter inden for ejendomsadministration. Du vil tidligt i forløbet blive udfordret med egen portefølje af ejendomme – samt du vil få en betydelig rolle i vores regnskabsafdeling.

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor vi går højt op i medarbejdertrivsel. Vi lægger stor vægt på et harmonisk og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi alle bakker op om hinanden.

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/SErfaren ejendomsadministrator

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S, Helsingør

Vil du være en del af en virksomhed i vækst? Vil du arbejde med mennesker, rådgive om økonomi, jura, forsikring og derved skabe værdi for vores kunder?

Som ejendomsadministrator hos DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S kommer du til at arbejde selvstændigt med en portefølje af både ejer- og andelsboligforeninger samt udlejningsejendomme.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Rådgivning til bestyrelser/udlejere
 • Afholdelse af generalforsamlinger samt bestyrelsesmøder
 • Udarbejdelse af budgetter
KvicklySalgsassistent, Kvickly, Helsingør (Prøvestenen)

Kvickly

Du bliver en del af en afdeling med 5 fuldtidsmedarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a.:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
 • Sikre høj servicegrad
KvicklyLukkeansvarlig, o/18 år, Kvickly, Helsingør (Prøvestenen)

Kvickly

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet som lukkeansvarlig er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde, kundeservice leveret med et smil og selfølgelig en korrekt gennemført nedlukning af varehuset.

Vi tilbyder

 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • Støtte af ledere og kollegaer, så du får en god oplæring
 • Personalekøbsordning, god pension og ansættelsesforhold
 • Lysten og evnerne er det vigtigste, for vi skal nok klæde dig på til jobbet. Men har du kendskab til detailhandel er det en fordel.
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Online-kursus (start 16. sept. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet af vejen, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 16. sept. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer. Et online-kursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Som med selve onlinekurset kan du tage dine online-eksamener i hhv. Foundation og Practitioner hvor som helst og når som helst. En uges tid efter du har bestilt kurset, får du tilsendt instruktioner til, hvordan du tager dine online-eksamener.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers (start 16. sept. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset afsluttes med den internationalt anerkendte CompTIA Linux+-certificering. IT-certificeringen er ikke produkt- eller leverandørspecifik og er relevant overalt hvor kendskab til Linux er en fordel. Du behøver ikke at have specialviden på forhånd, for at komme på kurset.

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 16. sept. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse for, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Flere hundrede tusinde mennesker verden over kan skrive på deres CV, at de er CompTIA Server+-certificerede. Det gør den til en af de absolut mest attraktive og essentielle IT-certificeringer på markedet. Og ikke at forglemme: en af de mest kendte og udbredte.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 16. sept. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Kurset afsluttes med den internationalt anerkendte CompTIA Network+-certificering. IT-certificeringen er ikke produkt- eller leverandørspecifik og er relevant for alle, der vil arbejde professionelt med IT-netværk. Du behøver ikke at have specialviden på forhånd for at komme på kurset.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Jobindex Kurser
Find dit drømmejob hos Helsingør Kommune

Få et overblik over alle ledige stillinger hos arbejdspladsen Helsingør Kommune. Vælg mellem et bredt udvalg af ledige job.

Ledige job i Helsingør Kommune
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune