Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent, så overser du ikke en spændende jobmulighed.
Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Leder til Plejehjemmet Montebello i Helsingør

Ansøgningsfrist 02. januar 2019, kl. 23:59

Rie Luxhøi, leder af Plejehjemmet Montebello gennem 15 år, har valgt at gå på pension med udgangen af februar 2019. Derfor søger Center for Sundhed og Omsorg en ny leder af plejehjemmet pr. 1.marts 2019.

Beboeres hverdagsliv og medarbejderes arbejdsliv er omdrejningspunkt i hverdagen
Er du god til at skabe høj kvalitet i den daglige opgaveløsning? Er du en skarp kommunikator – både internt og eksternt? Kan du omsætte strategi til daglig handling? Og har du erfaring i og interesse for og flair for økonomi? Så er det dig vi står og mangler som leder af plejehjemmet Montebello.

I Helsingør Kommune tror vi på, at kompetente ledere giver kompetente medarbejdere og omvendt. Vi har et ambitiøst ledelsesgrundlag, der lægger vægt på, at man som leder tænker helhed, strategi og udvikling løbende ind i driften, og ledere som siger, hvad de gør – og gør som de siger. Ledere, der danner relationer og værner om den stærke kultur, der er for medarbejderinddragelse i kommunen. Vi forventer, at du er den slags leder.

Som leder af plejehjemmet Montebello er du den ansvarlige for at skabe balance i de overordnede ledelsesmæssige kerneområder – administration af plejehjemmet (inklusiv økonomistyring), udvikling og implementering af fremtiden, personaleledelse og daglig opgaveløsning. Det skal du stå i spidsen for, men du ikke alene. Der er både dygtige mellemledere på plejehjemmet, lederkollegaer på tværs, der står klar til sparring – og en chef der holder af at være i dialog om tingene.

Som den kommende leder skal du endvidere:

  • være innovativ og have mod på at udfordre vaner og rutiner og være parat til at ændre, hvad der ikke giver mening
  • være en stærk personaleleder med evner for at skabe en udviklende arbejdsplads samt understøtte, kompetenceudvikle og supervisere medarbejderne
  • være rodfæstet under pres, er tydelig og troværdig.
  • gerne en sundhedsfaglig baggrund, men som minimum have arbejdserfaring inden for sundhed- og omsorgsområdet – og med stor praktisk solid erfaring i driftsledelse
  • have gode samarbejdsevner og kunne samarbejde bredt på tværs af centret
  • have relevant ledelseserfaring suppleret med en lederuddannelse på minimum diplomniveau – eller være interesseret i at tage fat på det.

Hvem er vi?

Plejehjemmet Montebello er et af syv plejehjem i Helsingør Kommune, herunder tre selvejende plejehjem.

Bygningerne, hvor Plejehjemmet Montebello har til huse, er opført i 70’erne. I 1999 blev bygningerne omdannet til plejehjem. Der er plads til 60 beboere fordelt på 6 enheder. Der er ca. 80 ansatte på plejehjemmet, heraf 2 afsnitsledere.

På Montebello er der endvidere et stort dagcenter for hjemmeboende borgere og ”Mødestedet Montebello” for mennesker med demens i tidligt stadie.

Plejehjemmet Montebello er praktiksted for social – og sundhedshjælperelever, social – og sundhedsassistentelever og sygeplejestuderende, hvilket er med til at højne læringsmiljøet for alle.

Endelig skal en kommende leder være optaget af arbejde med kvalitetsudvikling i praksis – Montebello er nemlig blandt spydspidserne for arbejdet med ”I sikre hænder”.

Organisatorisk hører plejehjemmet under Center for Sundhed og Omsorg, der også omfatter Forebyggelse og Visitation, Hjemmeplejen, Rehabilitering- og Træningscenter samt et sekretariat på Rådhuset. Lederen af plejehjemmet refererer til centerchefen for Sundhed og Omsorg.

Vi tilbyder:

  • en dynamisk hverdag med et udfordrende og afvekslende job
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • et godt arbejdsfællesskab med engagerede og hjælpsomme lederkollegaer og medarbejdere

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse senest 1. marts 2019. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdssted
Plejehjemmet Montebello er beliggende på Gurrevej 92 A, 3000 Helsingør.

Ansøgning
Ansøgningen skal være Helsingør Kommune i hænde senest onsdag den 2. januar 2019, kl. 23.59. Vi afholder 1. samtale onsdag den 9. januar og/eller torsdag den 10. januar 2019. 2. samtale er onsdag den 23. januar 2019. Test gennemføres i uge 3.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte centerchef Margrethe Kusk Pedersen på telefon 25 31 32 61 for at høre mere om stillingen - og du vil også kunne finde mange nyttige oplysninger om centret på vores hjemmeside www.helsingor.dk.

Du har også mulighed for at komme på besøg på plejehjemmet, så du kan se hvad plejehjemmet byder på. For at aftale dette kan du ringe til afsnitsleder Sille Lund på telefon 49 28 14 46 eller afsnitsleder Tina Lyhne på telefon 49 28 14 43. Du kan også læse mere på Plejehjemmet Montebellos hjemmeside www.montebello.helsingor.dkI Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk