Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Centerchef til By, Land og Vand

Kan du bidrage visionært til samarbejdet med de øvrigecentre om at indfri visionerne for Helsingør Kommune?

Læs mere om jobbet som Centerchef

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent, så overser du ikke en spændende jobmulighed.
Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Udviklingsmotiveret social- og sundhedsassistent søges til midlertidige døgnpladser

Ansøgningsfrist 24. januar 2019, kl. 23:59

På Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter (HRT) søger vi en SSA til vores midlertidige rehabiliteringspladser.

Vi arbejder med kortere borgerforløb af ca. 5-6 ugers varighed i gennemsnit.

Målgruppen er meget bred og opgaverne spænder fra ukomplicerede genoptræningsforløb efter frakturer til specialiseret neuro-rehabilitering.

Pleje- og træningspersonale er integreret i afdelingerne, hvilket har betydet en meget positiv optimering af det tværfaglige samarbejde.

Da vi modtager borgere fra alle typer af specialer, er de faglige udfordringer store, og her er rig mulighed for udvikling; fagligt såvel som personligt.

Som SSA på HRT vil du blandt andet komme til at arbejde med:

Tværfaglige modtagelser af nye borgere, planlægningssamtaler, udførelse af mangeartede pleje- og sygeplejeopgaver, koordinering og samarbejde med mange forskellige aktører omkring borgeren, varetagelse af den medicinske behandling, dokumentation (vi anvender Nexus).

Din profil:

  • Faglige kompetencer til at varetage helhedspleje til borgere med mangeartede sygeplejefaglige og sociale problemstillinger
  • Personlige kompetencer til at indgå i mange samarbejdsrelationer, samtidig med at du kan strukturere din arbejdsdag i forhold til selvstændige opgaver.
  • Du bidrager aktivt til det gode kollegaskab

Vi er i øjeblikket optaget af følgende:

Vi har netop afsluttet et kompetenceudviklings forløb om Det tværfaglige rehabiliteringsmøde, hvor vi arbejder med at optimere borgernes rehabiliteringsforløb via målrettede rehabiliteringsmøder.

Vi indgår i projekt “ Tværsektoriel stuegang”, hvor et udekørende stuegangsteam fra hospitalet går stuegang på udvalgte borgere hos os.

En ny triageringsmodel målrettet borgere på midlertidige pladser. Dette sker i samarbejde med flere andre kommuner, og vi anvender Forbedringsmodellen som metode for dette.

Praktisk:

Arbejdstid 32-37 timer ugentligt og weekendvagt hver 3. uge. Primært dagvagter.

Ansøgningsfrist torsdag d. 24. januar 2019.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til hhv. afdelingsleder Søs Nehring 41 86 93 61 eller afdelingsleder Marlene Sønderborg Jørgensen 25 31 13 74.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk