Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Centerchef til By, Land og Vand

Kan du bidrage visionært til samarbejdet med de øvrigecentre om at indfri visionerne for Helsingør Kommune?

Læs mere om jobbet som Centerchef

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent, så overser du ikke en spændende jobmulighed.
Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Fast weekendvagt med vagt hver anden weekend

Ansøgningsfrist 20. januar 2019, kl. 23:59

Helsingør rehabiliterings og træningscenter søger fast weekendsvagt til vores cafe med start hurtigst muligt

Om jobbet Vi tilbyder et fast stilling som cafe/køkkenmedhjælper. Arbejdstiden vil være hver anden weekend mellem 07.00 og 14.00 med start så hurtigt som muligt. Opgaverne vil primært bestå af anretning af morgenmad, borddækning, oprydning, opvask, lettere rengøring og hjælp i køkkenet

Om os
Vi er et lille køkken med 5 medarbejdere og er en del af serviceafdelingen med fælles afdelingsleder. Vi laver alle måltider til vores 42 beboere, deres pårørende samt frokost til husets medarbejdere. Vores køkken/cafe har åben alle 365 dage om året. Vi har et tæt og godt samarbejde med det øvrige personale om beboernes mad og måltider.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du har gode samarbejdsevner og vil være med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Derfor er det vigtigt at du også har gode kommunikationsevner og viser engagement. At du er fleksibel, mødestabil, venlig, tålmodig og villig til at lære af erfarne kollegaer er et must.

Som medarbejder i vores køkken, skal du kunne arbejde selvstændigt, have mange bolde i luften og bevare overblikket. Cafeen har en central og åben placering i huset hvilket betyder du skal kunne klare afbrydelser og tage imod beboere og gæster med et smil, selv i travle situationer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 20. januar 2019 og vi forventer at afholde samtaler løbendeI Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk