Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Centerchef til By, Land og Vand

Kan du bidrage visionært til samarbejdet med de øvrigecentre om at indfri visionerne for Helsingør Kommune?

Læs mere om jobbet som Centerchef

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent, så overser du ikke en spændende jobmulighed.
Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Center for Særlig Social Indsats i Helsingør Kommune søger 1 socialrådgiver/socialformidler 37 timer om ugen til et særligt arbejde med voksne borgere, der bor i midlertidige botilbud

Ansøgningsfrist 31. januar 2019, kl. 23:59

Socialrådgiver/socialformidler

Myndighedsafdelingen for voksne borgere i Helsingør Kommune har i perioden fra september 2017 til december 2018 arbejdet med et projekt for borgere, der bor på midlertidige botilbud efter Servicelovens §107.

 

Formålet med projektet var blandt andet, at borgerne ud fra en rehabiliterende tankegang skulle blive i stand til at leve et så selvstændigt liv som muligt. Ved en tæt opfølgning i disse sager og et udvidet samarbejde med vores borgere og de ansatte på §107 institutionerne er vi lykkes med at hjælpe flere borgere til enten mindre indgribende foranstaltninger eller et liv i egen bolig. Et andet formål med projektet har været at opbygge et specielt kendskab til og samarbejde med de institutioner, som vi kan se er i stand til at arbejde udviklingsorienteret i forhold til de mål, som borgeren har formuleret i samarbejde med rådgiveren i Myndigheden. Det kendskab til de enkelte institutioner udnytter vi samtidig i hele afdelingen, således at rådgiverne i projektgruppen vejleder deres kolleger i resten af afdelingen i forhold til at finde egnede botilbud til de borgere, der er i målgruppen hertil.

 

I lyset af projektets succes har vi besluttet at fortsætte det gode arbejde og gøre organiseringen permanent. Vi søger derfor en medarbejder, der har lyst til at være med på holdet.

 

For de rådgivere, der har arbejdet i projektet, har det betydet en anden måde at arbejde på end den, man almindeligvis gør som rådgiver i en myndighedsafdeling. De primære arbejdsopgaver i stillingen vil være:

 

 • tæt opfølgning af sager hvor borger er i midlertidigt botilbud, eller hvor borger flytter til egen bolig

 • kontinuerligt samarbejde med borgere og pædagogisk personale på de midlertidige botilbud

 • rådgivning og vejledning til kolleger i forhold til egnede botilbud

 • undersøge og etablere kontakt til fremtidige egnede botilbud

   

  Vi søger derfor en rådgiver, der har lyst til at arbejde med disse opgaver, og det vil være en fordel - men ingen betingelse - at du har erfaring med myndighedsarbejdet og/eller arbejdet på en institution.

   

  Hos os er der en høj grad af frihed i tilrettelæggelsen af arbejdet, og du kan selv planlægge din arbejdsdag. Vi arbejder med måltal og vægter høj kvalitet i sagsbehandlingen. Vi tilbyder grundig indføring i arbejdet, hvor vi blandt andet tilbyder en mentorordning for at give dig en god start hos os. Vi tilbyder supervision, og vi vægter faglig udvikling, hvorfor der er rig mulighed for kompetenceudvikling. I afdelingen har vi det godt med hinanden, og vi har flekstid, mulighed for at arbejde hjemme, gode kantineforhold samt en række andre personalegoder.

   

  Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Myndighedsleder Mette Rygaard på tlf. 25313136 eller socialrådgiver Lisette Andersen på tlf. 49283124.

   

  Løn efter gældende overenskomst.

   

  Ansøgningsfrist: Søg så hurtigt som muligt idet vi løbende indkalder til samtaler. Stillingsopslaget lukkes, når stillingerne er besat. Ansøgningen skal sendes via Hjemmesiden (Anvend Send-funktionen)

   

   

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk