Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Centerchef til By, Land og Vand

Kan du bidrage visionært til samarbejdet med de øvrigecentre om at indfri visionerne for Helsingør Kommune?

Læs mere om jobbet som Centerchef

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent, så overser du ikke en spændende jobmulighed.
Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Center for Dagtilbud og Skoler søger ny leder af dagtilbudsområdet

Ansøgningsfrist 01. februar 2019, kl. 23:59

Leder

Er du en stærk ledelsesmæssig drivkraft i udviklingsprocesser og kan du samtidig motivere og skabe engagement? Banker dit hjerte for børns udvikling og trivsel? Har du mod på at stå i spidsen for at løfte kvaliteten af vores dagtilbud?

 

Vores nuværende leder af dagtilbudsområdet er blevet kommunens nye centerchef for Børn, Unge og Familier. Vi søger derfor en ny leder der har lyst til at gå forrest i udviklingen sammen med vores dagtilbud.

 

I Helsingør har vi en vision om at være Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune. Vi vil tiltrække nye familier – gerne dem med børn, og vi vil have dagtilbud og skoler af høj faglig kvalitet, der arbejder tæt sammen om at styrke børnenes læring og livsduelighed. Vi søger derfor en leder, der kan favne både dagtilbud og specialområdet.

 

Dagtilbudsområdet:

Vi har søsat et prestigeprojekt med at udvikle kvaliteten i den pædagogiske hverdag i dagtilbuddene.

Der er allerede lagt en række spor ud, der er med til at tegne den strategiske retning for udviklingen af området, fx en satsning på et kvalitetsløft af alle dagtilbud, en styrkelse af den tidlige sproglige indsats, organisering af hverdagsrutiner, nytænkning af forældresamarbejdet samt netværksledelse - men der er behov for styring og rigtig god ledelse for vores 27 dagtilbud, så vi når sikkert frem, og for fortsat at lægge nye spor.

 

Samtidig har vi igangsat en masterplan på dagtilbudsområdet med det formål at sikre en god og bæredygtig struktur, der giver dagtilbuddene de bedst mulige rammer for det pædagogiske arbejde. Det handler blandt andet om attraktive og varierede læringsmiljøer og at sikre, at kapaciteten fremadrettet passer til det stigende børnetal.

 

Tværgående ledelsesopgaver

Ud over ledelsen af dagområdet forventer vi, at du har lyst til at stå i spidsen for andre større tværgående ledelsesopgaver i Center for Dagtilbud og Skoler. Det kunne fx være at sikre, at vi når i mål med en omfattende analyse af specialområdet og visitationsprocedurer. En udviklingsindsats som skal løses i tæt samarbejde med vores skoler, dagtilbud, konsulenter i centeret samt vores kolleger i Center for Børn, Unge og Familier.

 

Hvad søger vi?
En leder, som har mod på at:

 • Indgå i ledelsesteamet i centeret (centerchef og leder af Staben for Læring)

 • Have ledelse af 27 skarpe ledere af kommunens dagtilbud mv.

 • Medvirke til et fagligt løft af dagtilbudsområdet og skabe sammenhæng i børns liv 0-18 år

 • Bidrage til økonomistyringen i centeret

 • Understøtte en professionel administrativ og politisk betjening af området

   

  Med en kompetenceprofil der matcher følgende:

 • Erfaring med ledelse af ledere

 • Er god til at samarbejde og skabe netværk

 • Erfaring med at arbejde i en politisk organisation

 • Dygtig formidler

 • Godt overblik og evner til at fokusere og prioritere

 • Godt humør – også når det går stærkt

   

  Jobprofil

  En jobprofil er under udarbejdelse, og stillingsopslaget vil derfor blive opdateret den 18. januar.


  Hvad får du?
  Du får en spændende arbejdsplads med gode karrieremuligheder og højt til loftet. Du bliver leder af kompetente og fagligt stærke ledere på dagtilbudsområdet - og mulighed for at få indflydelse på udviklingen af institutionerne og centrets samlede ansvarsområde. Du får en unik mulighed for at være med til at tegne centerets fremtidige profil.


  Center for Dagtilbud og Skoler består af 27 daginstitutioner, et sprogstøttekorps, seks folkeskoler, en 10. klasseskole, en ungdomsskole og et naturcenter. Der er ca. 2500 medarbejdere og 10.000 børn i alderen 0-18 år. Der er et samlet budget på i alt ca. 1 mia. kr. Helsingør Kommune har en centerstruktur, og stillingen er placeret i Center for Dagtilbud og Skoler. Der er ca. 20 medarbejdere i alt i centret, hvor hver medarbejder har selvstændige funktioner inden for administration og udvikling af dagtilbud og skoler, og er faglige højdespringere inden for fagområdet. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og gode ideer, og hvor vi går efter at have det sjovt når vi er på arbejde – også når det går stærkt. Du får også en familievenlig arbejdsplads med fleksible arbejdstider.

   

  Center for Dagtilbud og Skoler er beliggende tæt på motorvejsafkørslen ved Helsingør og med busforbindelse til Snekkersten Station med gode togforbindelser til København og Hillerød.
   

  Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst samt principperne i ny løn. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2019.

  Ansøgning
  Ansøgningen skal være os i hænde senest 1. februar 2019 med henblik på samtaler 18. februar 2019 (1. samtale) og 26. februar 2019 (2. samtale). Der vil være et testforløb mellem de to samtaler.

  Spørgsmål til stillingen kan rettes til centerchef Rikke Reiter tlf.: 2531 2530 eller til partner i MUUSMANN Lars Bo Pedersen tlf: 4022 8718.

  Du kan læse mere om Helsingør Kommune på kommunens hjemmeside
  www.helsingor.dk.

   I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk