Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Centerchef til By, Land og Vand

Kan du bidrage visionært til samarbejdet med de øvrigecentre om at indfri visionerne for Helsingør Kommune?

Læs mere om jobbet som Centerchef

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent, så overser du ikke en spændende jobmulighed.
Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Uddannet pædagog til SFO skolen i bymidten

Ansøgningsfrist 25. januar 2019, kl. 23:59

Uddannet pædagog 32 timer til SFO skolen i bymidten, afd. Kongevej

Helsingør skole SFO afd. Kongevej søger 1 uddannet pædagog 32 timer til SFO og skole.

Helsingør skole er en af landets største skoler med 2170 elever og 350 ansatte. Skolen består af fem afdelinger og SFO af to afdelinger.

Afdeling kongevej SFO består af fire fysisk adskilte afdelinger, tæt på DSB-station og strand, med 17 ansatte og ca. 320 børn.

Afdeling Kongevej er karakteriseret ved at alle kender alle, et trygt og godt sted at være og et skole samarbejde i indskolingen, som fungerer rigtig godt.

Stillingen er en 32 timers pædagog stilling, hvor du skal starte med at være tilknyttet en 3 klasse, og varetage den understøttende undervisning, hvor der skal planlægges strukturerede lærings forløb. Du skal indgå i samarbejdet med lærere og pædagoger omkring børnene. 1 til 2 gange om ugen vil du have lektioner i et kompetencebånd. Her arbejdes med børn i små grupper, som har brug for at opøve forskellige kompetencer såsom, sprog, relationer osv. Derudover vil du blive tilknyttet den ene af vores 4 afdelinger, Kongekronen der ligger på skolen, hvor der pt. er 2 pædagoger og 2 medhjælpere. Fra 1 maj skal du være tilknyttet en af vores nye børnehaveklasser, som starter op i nye lokaler på skolen i bymidten. Der vil være et indkørings forløb for de nye børn, som du også skal være med til at planlægge.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring med børn i aldersgruppen 6-12 år

  • Har arbejdet i skolen

  • Kan planlægge og udføre understøttende undervisning alene, arbejde med klassens sociale trivsel. Kan udøve klasseledelse og sætte rammer.

  • Har en anerkendende tilgang til børn og forældre

  • Kan arbejde med inklusion og børnefællesskaber


Desuden er det vigtigt, at du:

  • Er god til at samarbejde

  • Er tålmodig

  • Initiativrig

  • Selvstændig

  • Gerne har en inklusionsvejleder uddannelsen.


Synes du at stillingen er noget for dig, skal du sende din ansøgning så den er os i hænde senest fredag den 25. januar 2019 kl. 12

Ansættelses samtaler forventes i uge 6.

Ansættelse den 1. marts 2019

Løn- og ansættelsesvilkår vil ske efter gældende overenskomst. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest på ansøgeren, der indstilles til ansættelse.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til SFO leder Helle Simming på telefon 25 31 10 79 eller 49 28 10 78 E mail: hsi37@helsingor.dkI Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk