Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Centerchef til By, Land og Vand

Kan du bidrage visionært til samarbejdet med de øvrigecentre om at indfri visionerne for Helsingør Kommune?

Læs mere om jobbet som Centerchef

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent, så overser du ikke en spændende jobmulighed.
Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Pædagog til Børnehuset Sommerlyst

Ansøgningsfrist 24. januar 2019, kl. 23:59

Børnehuset Sommerlyst søger m/k pædagog 30-35 t. pr.15.2.2019 eller 1.3.2019.

 

Sommerlyst er et dagtilbud med en vuggestue og en børnehave med plads til i alt 70 børn. Vi ligger tæt på Helsingør centrum og det benytter vi os af i forhold til skov, strand og kulturelle tilbud.

Vuggestuen og børnehaven er opdelt i grupper, hvor der er tilknyttet faste pædagoger og medhjælpere. Ud over de årlige traditioner arbejder vuggestuen og børnehaven med fælles tema 3 måneder af gangen.

Den ledige stilling er pt i børnehaven i gruppen med 4 årige og en fast kollega, som også er pædagog. I skal samarbejde om børnegruppen, kontaktpædagogrollen, planlægningen, udførelsen og evalueringen af den daglige pædagogiske praksis.

I personalegruppen har vi særlig fokus på arbejdsmiljøet og hvordan vi alle trives sammen på vores fælles arbejdsplads. I en travl hverdag med mange faglige krav, kræver det både overblik og overskud, for at kunne udvikle den pædagogiske praksis med kollegaer, så man sammen kan tilbyde børnene en udviklende hverdag.

Det er grundlæggende nødvendigt med glæde, engagement, stabilitet og tydelig kommunikation, for at kunne samarbejde med forskellige kollegaer om det faglige fokus.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med børn i alderen 0-5 år, så du kan bidrage til at samarbejde på tværs af børnegrupperne. Der ud over vil det blive vægtet højt, hvis du har musisk interesse, du kan anvende i dit arbejde med børnene.

Hvis du ikke allerede har en praktikvejlederuddannelse, skal du være indstillet på at gennemgå denne og indgå i en rotationsordning med dine kollegaer og modtage pædagogstuderende.

Løn –og ansættelsesvilkår: Ansættelse sker efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: Torsdag d.24.1.2019 kl.12.00. Samtaler: Onsdag d.30.1.2019.

Ring, for yderligere information eller en rundvisning til

Leder: Lone Hauge Pedersen: 25311094

Børnehuset Sommerlyst

Allégade 25, 3000 HelsingørI Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk