Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Social- og sundhedsassistent i dagvagt på Plejehjemmet Strandhøj

Ansøgningsfrist 19. februar 2019, kl. 23:59

32-37 timer ugentlig

Vi søger en kollega der brænder for arbejdet med ældre medmennesker og har fokus på at skabe et trygt og aktivt liv for vores beboere.

På Strandhøj tager vi udgangspunkt i Tom Kitwoods personcentreret omsorg. Vi har fokus på personen bag sygdommen, og vi er optaget af at sikre størst mulig befindende, livskvalitet og trivsel for den enkelte. Vi er et leve-bo miljø, hvor der er skabt så hjemlige og hyggelige forhold som muligt, for vores beboere.

Plejehjemmet Strandhøj har i alt 49 boliger. Et dagcenter, der dagligt modtager ca. 25 visiterede brugere fra eget hjem, samt en velbesøgt cafe.

Personalegruppen er tværfaglig sammensat, bestående af sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og husassistenter. Desuden har vi tæt samarbejde med fysioterapeut og videns personer inden for demens.

Stillingerne er på 32-37 timer, pt. med vagt hver 3. weekend. Vi ønsker du kan starte den 1. april 2019, eller snarest muligt.

Vi kan tilbyde:

 • Gode Kolleger, som er stolte af huset og deres arbejde og som brænder for at gøre en forskel i hverdagen hos beboerne.

 • Kolleger, som har fokus på hverdagsrehabilitering, og som arbejder struktureret med tidlig opsporing / triagering af den enkelte beboer.

 • En arbejdsplads hvor der er tillid til at personalet tager ansvar, og som kommende kollega har du store frihedsgrader til at udføre opgaverne.

 • Fast kompetenceudvikling.

 • Vi arbejder systematisk med kvalitetsforbedringer igennem projektet ”I sikre hænder”.

 • Mulighed for at varetage en funktion som superbruger i vores omsorgs system ”Nexus”.

  Vi ønsker at du:

 • Kan varetage alsidige opgaver hos tildelte beboere, herunder pleje, sygepleje, medicinhåndtering, lægekontakt, aktivitet, samvær, dokumentation og praktiske opgaver.

 • Vil være med til at skabe en værdig dagligdag for vores beboere.

 • Værdsætter og stræber efter høj faglighed

 • Er engageret, følger med i den nyeste viden og er interesseret i løbende udvikling.

 • Kan tage ansvar, har overblik, gode samarbejdsevner, godt humør og gåpåmod.

Strandhøj er uddannelsessted for SSH og SSA elever samt sygeplejestuderende.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn efter gældende overenskomst af Ny Løn.

Er du interesseret i at høre nærmere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Teamleder Anja Erikson på 49 28 15 80, eller på mail: eri04@helsingor.dk

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.strandhoj.helsingor.dk

Vi skal have din ansøgning senest den torsdag d. 19. februar 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Poltik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk