Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Pædagogisk Assistent elev

Ansøgningsfrist 26. april 2019, kl. 23:59

Helsingør Kommune søger elever til Pædagogisk Assistentuddannelsen med optag medio august

Har du lyst til at tage en uddannelse hvor der både lægges vægt på teori og praksis, så er Pædagogisk Assistent uddannelsen måske noget for dig. Som person er du glad og aktiv og kan lide at være i kontakt med både børn og voksne. Du har lyst til at indgå i et arbejdsfællesskab i skolen såvel som i praksis og du brænder for børn og unges liv, leg og læring. Du arbejder måske allerede med børn og unge indenfor foreningslivet eller som frivillig. Skriv lidt om din motivation for at søge uddannelsen.

For at blive optaget på hovedforløbet på uddannelsen som Pædagogisk Assistent er kravene, at du som minimum har karaktererne 02 i matematik og dansk fra folkeskolens afgangsprøve, 9. eller 10 klasse. derudover skal du have et godkendt grundforløb 2 eller være igang med dette.

Uddannelsen er sammensat af en vekselvirkning mellem skoleforløb og praktikforløb, hvoraf skoleforløbene foregår på SPOU i Hillerød, mens praktikforløbene er i Helsingør Kommunes dagtilbud, med mulighed for at komme i praktik indenfor SFO eller klub området i det 3. praktikforløb.

hvis du bliver optaget som pædagogisk assistentelev i Helsingør Kommune, bliver du ansat som elev med en uddannelsesaftale og aflønnet centralt af kommunen. Du får elevløn under uddannelsen i henhold til overenskomst med FOA. Uddannelsen er adgangsgivende til Professionshøjskolen.

Asøgningsfristen er den 26. april, ved eventuelle spørgsmål kan du kontakte Pædagogisk Konsulent Sanne Gudmann tlf. 25313316
 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk