Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Køkkenleder søges til Plejehjemmet Strandhøj

Ansøgningsfrist 25. marts 2019, kl. 23:59

Strandhøjs køkken og cafe skal have ny leder

Brænder du for at lave god og lækker mad og har lyst til at fastholde og udvikle Strandhøjs Køkken og Cafe så se her:

  • en spændende stilling, som kalder på alle dine kompetencer. Maden er hjemmelavet og skal gerne afspejle årstider og traditioner, samtidig med at der skal være plads til nye og overraskende smagsoplevelser. Rengøring og hygiejne skal være i top, men der skal også være plads til at leve og blik for blomster, pynt og borddækning.

  • Du brænder for både mad og service, du er kreativ og ambitiøs og har erfaring med at begå dig i et storkøkken. Du elsker at se maden blive lavet fra bunden af gode råvarer – og i sæson. Du ser frem til at glæde de ældre med variation over kendte temaer, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Men du står også bag overraskende og festlige indslag.

Vi har et fuldt udstyret produktionskøkken og driver en café. I køkkenet er der foruden dig som leder 3 medarbejdere, som laver mad til 49 beboere, 20 daglige dagcentergæster, pårørende, gæster i huset samt medarbejdere.

Vi søger en leder, der

  • Har en kost-, ernærings- eller køkkenfaglig baggrund eller anden relevant uddannelse

  • Har lyst til at indgå i den daglige drift i køkkenet

  • Kan stå i spidsen for udviklingen og driften af vores køkken

  • Er god til it, kan planlægge og bevare overblikket

  • Har en god situationsfornemmelse, er servicemindet, troværdig og gennemsigtig i sin ledelse

  • Har humor

Løn og ansættelsesvilkår. Stillingen er en fuldtidsstilling. Stillingen er omfattet af Ny løn efter gældende overenskomst.

Ansøgning. Der er ansøgningsfrist d. 25. marts. Din ansøgning bedes sendt via Helsingør kommunes hjemmeside under ledige job, og skal indeholde uddannelsesbevis og CV. Vi afholder samtaler i uge 13 og forventer at holde 2 samtalerunder. Tiltrædelse 1.5.2019

Har du lyst til at høre mere, er Du velkommen til at kontakte plejehjemsleder Gitte Just på tlf. 25 31 14 05 eller køkkenleder Lotte Jensen på tlf. 25 31 14 94.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk