Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Leder søges til Børnehuset Elverhøjen i Espergærde

Ansøgningsfrist 01. maj 2019, kl. 23:59

Vi søger en erfaren leder til vores dejlige børnehus Elverhøjen

Om os

Børnehuset Elverhøjen er en eftertragtet institution med godt ry og sund økonomi, der aktuelt huser 114 børn og 24 medarbejdere. Vi holder til i Espergærde, i en skøn og lys bygning med en stor nybygget legeplads med masser af plads til udfoldelse og motoriske udfordringer. Derudover er vi glade for at bruge nærmiljøet, der består af skov, strand og dejlig natur. Vi er et hus, med en tillidsfuld stemning blandt personale, forældre og børn, og vi lægger vægt på at have hyggelige arrangementer og traditioner i løbet af året, der styrker sammenholdet i institutionen. Vores forældre bakker godt op om det pædagogiske arbejde i huset.

 

Vi har de sidste år haft fokus på indretning, læringsrum og aktiv leg med børnene. Det vil vi gerne dygtiggøre os yderligere i.

I 2019 ønsker vi at have særligt fokus på samarbejdskultur, ansvar og
kommunikation i personalegruppen, og vi vil gerne udvikle på og samles om vores faglige identitet.

Du vil indgå i institutionens ledelsesteam, bestående af dig og de to afdelingsledere fra hhv. småbørnsgrupperne og storegrupperne.
Som leder er du del af en samlet netværksledelse i Espergærde distrikt under Helsingør Kommune.Børnehuset Elverhøjen er i dag en selvejende institution, men en kommunaliseringsproces er aktuelt igangsat. Helsingør Kommune har en ambitiøs vision for kommunens dagtilbud, og det står højt på Helsingør Kommunes dagsorden at arbejde målrettet med kvalitet i daginstitutionerne.

 

Hvad vi forventer af dig som leder

Som leder i Børnehuset Elverhøjen skal du kunne være en administrativ leder, som kan skabe gode trygge rammer for vores 24 vidunderlige ansatte. Vi forventer, at du er ambitiøs på dine egne, dine medarbejdere og børnenes vegne, og at du er udviklingsorienteret både pædagogisk og ledelsesmæssigt. Det er vigtigt for os, at du har blik for at understøtte og udvikle kvaliteten i det pædagogiske arbejde, og at du sætter nærvær mellem børn og voksne højt.
 

Vi søger en leder, der synes det er spændende, at udvikle gruppedynamikken og trivsel i medarbejdergruppen, sammen med de to afdelingsledere. Desuden er det vigtigt for os, at du har lyst til at videreudvikle og understøtte de demokratiske processer og den udvikling, vi har arbejdet med de seneste år. Blandt andet har vi de sidste år arbejdet med, at styrke vores pædagogik og struktur. Vi er ikke kommet i mål med det hele, og glæder os til at tage de næste skridt, hvor vi går i samme retning, så vi alle får et ejerskab for vores opgave.

Du skal du have flair for økonomi og administrative rutiner, samt være parat til at samarbejde på tværs med det øvrige område i Center for Dagtilbud og Skoler. Vi håber du har erfaring fra en institution med både vuggestue og børnehavebørn.

 

Forventninger til kompetencer

  • At du har en pædagogisk uddannelse og en diplomuddannelse i ledelse
  • At du har en pædagogfaglig tilgang med anerkendelse og rummelighed som omdrejningspunkt
  • At du er refleksiv omkring din egen ledelsesstil
  • At du er en tydelig kommunikator og vægter dialog, åbenhed, god tone og gerne humor højt
  • At du på én gang er parat til at lytte og samtidig er beslutnings- og handledygtig
  • At du kan vise tillid til vores erfarne medarbejdernes egen formåen
  • At du kan motivere og udvikle personalets pædagogiske tilgang til børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse

 

Det praktiske

Stillingen er omfattet af Ny Løn i henhold til gældende overenskomst og den ønskes besat hurtigst muligt. Jævnfør Helsingør Kommunes vedtagne regler, må det forventes, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at aftale et besøg, kan du kontakte bestyrelsesmedlem Nikolaj Steenberg på telefon 2660 1500 og på mail nikolaj.steenberg@gmail.com eller du kan kontakte konstitueret leder af Elverhøjen Henrik Groth Nielsen på telefon 2531 1979 eller på mail hgn38@helsingor.dk.

 

Ansøgningsfristen er onsdag den 1. maj 2019.

 

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler mandag den 13. maj 2019. Anden runde ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 24. maj 2019. Der bliver gennemført en ledelsestest mellem første og anden samtale.

 

Med venlig hilsen

Børnehuset Elverhøjen

Sct. Georgs Vej 17B

3060 Espergærde

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk