Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Skolerne i Snekkersten søger medarbejdere til tidsbegrænsede ansættelser

Ansøgningsfrist 26. april 2019, kl. 23:59

Det er snart første maj, og tid til at nye børn skal starte i SFO og FritidsKlub.

I den anledning søger Skolerne i Snekkersten medarbejdere til tidsbegrænset ansættelse i vores SFO på Borupgårdskolen, og FritidsKlubben Villa Fem.


SFO’en på Borupgårdskolen

Vi søger medarbejdere, der specifikt skal være med til at modtage grupperne af nye børn – og dagligt indgå i pædagogiske aktiviteter med dem indenfor tidsrummet 8.00 – 16.00.

Ansættelsesperioden er fra 1.5 – 28.6 2019, og det ugentlige timetal er på 33 – 35 timer.

 

Børnene, der skal starte i SFO kommer fra et af Børnehusene i nærheden af skolen, så erfaring med aldersgruppen 5-6 år kan være ekstra godt – men ikke et must.

Er du interesseret, så skriv hurtigt en kortfattet ansøgning til SFO-leder Jon Sigbert Sorth – og mail den til jso38@helsingor.dk

 

 

FritidsKlubben Villa Fem

Vi søger medarbejdere, der kan byde ind med at deltage i fede aktiviteter sammen med alle Klubbens børn [i alderen 9 – 15 år]. Dette kan blandt andet være Sport, Gaming, Film, Musik, Kreative aktiviteter, eller Skateboard, BMX og Parkour i Multiparken, der ligger lige ved siden af Villa Fem. Måske kan du endda noget helt andet, som vi endnu ikke har opdaget vi mangler J.

Ansættelsesperioden er fra 1.5 – 28.6 2019, og det ugentlige timetal er på 20 timer, der fortrinsvist vil være placeret indenfor tidsrummet 14.00 – 17.30.

 

Er du interesseret, så skriv hurtigt en kortfattet ansøgning til DPL for Fritidsområdet Leise Theilgaard – og mail den til lth38@helsingor.dk

Ansøgerne vil løbende blive taget til samtale.

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk