Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Er du vores nye positive og entusiastiske Pædagogmedhjælper?

Ansøgningsfrist 09. maj 2019, kl. 23:59

Skal du arbejde i et fantastisk lille Børnehus med naturskøn beliggenhed og dejlige kollegaer, som er vilde med nærvær og natur?


Vi søger Pædagogmedhjælper 30 timer ugentligt, til fast stilling, med start senest 1. juli 2019
 
Kort om os

Vi er et hus fuld af dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for vores arbejde og er æreskær omkring det. Vi har en dagligdag med høj faglig kvalitet, nærvær og masser af spontane og planlagte aktiviteter, ude og inde, planlagt med udgangspunkt i det enkelte barn.
 

Vi kan have møgtravlt, men er et hus med varm atmosfære, nærvær og masser af humor. Vi vægter alle det gode arbejdsmiljø højt og er dagligt fælles om at sikre det. Vi prioriterer åben dialog med udgangspunkt i gensidig nysgerrighed.
 

Vi bor i skovkanten lige op ad sø og strand i et hyggeligt hus. Vi har plads til 49 skønne børn i alderen 0-6 år. Vi er 13 faste medarbejdere, en Pædagogstuderende, faste tilkaldevikarer og engagerede forældre. Vi er én af Helsingør Kommunes ældste selvejende institutioner og har driftsaftale med Helsingør Kommune.

 

Kunne vi være et match?

Vi ønsker at finde dig som er fagligt dygtig og eksplicit, både mundtligt og skriftligt ift. faglige mål og processer. Vi leder efter dig som brænder for være med til at sætte en høj standard og som bakker op om fælles mål og visioner.
 

Du har masser af idéer til aktiviteter med børn, i og med inddragelse af elementer fra naturen eller også har du lyst til at dygtiggøre dig ift. det. For os er naturen, nærvær og aktiviteter med nærvær vigtige elementer i vores hverdag og vi ønsker derfor at finde dig, som har lyst til at blive en del af det. Vi ønsker at finde dig, som er nærværende i dit samspil med andre og som brænder særligt for arbejdet med vuggestuebørn, men også med børnehavebørn.
 

Vi bevæger os meget sammen med børnene og du skal derfor have en fysik der kan holde til både at løbe, cykle, lave yoga, køkkenhavearbejde og meget mere med børnene.
 

Vi er et lille hus og organiserer os, så det giver mest mening for børnene. Du skal derfor være omstillingsparat og kunne bevare overblikket og fungere godt i en til tider travl hverdag. Vi har i huset også en forventning om at alle er mødestabile, da vi og børnene er afhængige af hinanden, for at kunne alt det vi drømmer om sammen og med børnene.
 

Vi leder efter dig som også vil have en fantastisk arbejdsplads, med engagerede kollegaer, som du både kan være faglig og skraldgrine med, og som ved at du selv aktivt bidrager til det gode arbejdsmiljø og konstruktive samarbejde – både med forældre og kollegaer. Vi leder efter dig som har et positivt livssyn og er optimistisk af natur - og som viser det både i ord og adfærd.
 

”Jeg er særlig glad for at arbejde i Børnehuset Hellebæk, da det er et hus med sjæl og liv. Jeg er glad for at gå på arbejde og glad når jeg er på vej hjem. Vi er et hus i konstant udvikling og det trives jeg rigtigt godt i. Samtidig er vi et hus med høj faglighed og som elsker at grine sammen”.

Vuggestuepædagog Marie
 

”Et børnehus fyldt med hjertevarme og omsorg. Et børnehus hvor der er plads til alle. (…) I Børnehuset får man hele pakken! Det bedste af det bedste til sine børn! Vores børn kommer glade hjem hver dag og glæder sig hver dag til at komme i vuggestue og Børnehave”
 

Lykke-Mai, mor til Oliver og Lotus
 

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Vi tager reference og indhenter

Børne- og straffeattest for den ansøger som vi påtænker at ansætte.

 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så ring endelig til Børnehuset på telefon 49 28 12 37. Spørgsmål til Leder Karin Folkmann kan stilles fra den 3. maj 2019.

 

Kan du se dig selv i ovenståenden?

I så fald vil vi glæde os til meget til at modtage din ansøgning, senest torsdag den 9. maj 2019. Du er også meget velkommen til at komme forbi på besøg og fornemme stemningen i huset inden du søger.

 

Bemærk vi modtager kun ansøgninger via knappen ”Søg jobbet” nedenfor.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk