Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Ambitiøs afdelingsleder til Helsingør Ungdomsskole

Ansøgningsfrist 02. juni 2019, kl. 23:59

Ungdomsskolen søger en ny afdelingsleder der ambitiøst og stædigt vil være med til at udvikle, forfine og forstærke de mange fritidstilbud Ungdomsskolen har til de unge i Helsingør Kommune.

Vi forventer at du kender til Ungdomsskolens DNA – og at du sammen med de mange forskellige, dygtige og dedikerede medarbejdere kan få ord som LÆRING, FÆLLESSKAB og PASSION til at blive en naturlig del af en skole der aldrig ligner dét den var i går.

Vi tror på at #sammenerdetsjovere – og forventer derfor også, at du helt naturligt indtænker alle dem uden for skolen – fx kulturinstitutioner, SSP, boligområder, foreninger, skoler og erhvervsliv.

Du vil blive en del af skolens ledergruppe – og en del af din tid vil gå med møder, udvikling, koordinering og tænkning på tværs. Det vigtigste er dog, at du ALTID har de unge i fokus – og at du kan hjælpe os med at have øje for de mange forskellige unge der i vores kommune.

Vi forventer at du over tid får det øverste ansvar for al fritidsundervisning, kursusvirksomhed og hvad vi ellers har af fritidsaktiviteter rundt om i kommunen.

Dine første opgaver vil være at have fokus på Ungdomsskolens nye afdeling i Espergærde og understøtte sammenhæng med både omverden og ”moderskibet” på Rasmus Knudsens Vej. Derudover vil du skulle hjælpe med at udvikle Projektkontorets opgaver på både JA-kontoret og i Skolepiloterne.

Det er et job med stor planlægningsfrihed – men da almen ungdomsskolen primært virker udenfor almindelig skoletid – så forventer vi at du kan og skal arbejde fleksibelt både eftermiddag, aften og weekend.

Hvis du har spørgsmål – så kan du kontakte Ungdomsskoleinspektør Helle Josefsen på 25312664.

Ansøgningsfrist:
Den 2. juni 2019 kl. 23:59. Samtaler forventes gennemført i uge 24 og 25

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

#sammenerdetsjovere
www.ungdomsskolen.com

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk