Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Jobrotationsvikar til Helsingbo med socialfaglig uddannelse – lærer, socialrådgiver, pædagog eller tilsvarende

Ansøgningsfrist 31. maj 2019, kl. 23:59

Centret for Rusmidler, Omsorg og Støtte, Helsingbo søger en jobrotationsvikar - 37 timer med tiltrædelse snarest

Det er en forudsætning at du har uddannelse som pædagog/socialformidler/socialrådgiver eller tilsvarende. Du kan blive ansat i jobrotation efter 6 måneders sammenlagt ledighed. Kontakt dit jobcenter for at høre om du opfylder kravene for jobrotation.

Helsingbo der er en del af CROS (Center for Rusmidler Omsorg og Støtte) er et tilbud til rusmiddelbrugere, borgere med psykiske sygdomme og hjemløse. Vi arbejder ud fra en systemisk anerkendende og helhedsorienteret tilgang.

Helsingbo er for borgere i Helsingør Kommune, der er udfordret på at fastholde deres bolig. Vi arbejder ud fra Housing First princippet og målgruppen for Helsingbo er unge mellem 16 og 26 år.

Vi er et nystartet tilbud, der skal forsøge at hjælpe unge mellem 16 og 26 år med at fastholde deres bolig, samtidig med at vi hjælper de unge i gang med job og eller uddannelse så de kan blive selvforsørgende.

I den forbindelse har vi brug for en medarbejder, der kan hjælpe os med at få vores profil på de sociale medier sat i system, ligesom vi skal have en hjemmeside til at fungere. I CROS har vi flere forskellige sociale profiler, så når du ikke er optaget af Helsingbo’s profiler, skal du arbejde med de andre sociale profiler/hjemmesider vi har. Erfaringer fra lignende arbejde er en fordel men ikke et krav. Det vigtigste er at du som din primære opgave har lyst til at hjælpe Helsingbo med flere på at skærpe deres profiler på de sociale medier.

Der er tale om et 6 måneders vikariat.

Har du brug for yderligere oplysninger om indholdet i jobbet så kontakt afdelingsleder Flemming W. Licht 25313599I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk