Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

2 analysekonsulenter med fokus på økonomistyring og implementering

Ansøgningsfrist 21. juni 2019, kl. 23:59

Vil du være en central aktør i den overordnede økonomiske styring og bidrage til at skabe værdi for borgerne i Helsingør Kommune? Og har du lyst til at arbejde i en kommune med ambitioner, så er du måske den kommende økonomi konsulent i Center for Økonomi og Ejendomme.

Helsingør Kommune er som mange andre kommuner demografisk udfordret, og kommunen arbejder med at styrke økonomistyringen og sætte fokus på opfølgning og effekt.

Vi søger derfor to konsulenter til vores tværgående team i økonomiafdelingen. Her vil du blive en del af videreudviklingen af et igangværende økonomistyringsprogram i hele organisationen. Samtidig arbejder vi løbende med analyser af de store velfærdsområder med henblik på at kunne pege på mulige effektiviserings- eller udviklingspotentialer i kommunen. I den forbindelse vil vi gerne styrke vores evne til at føre de besluttede forslag ud i livet, og få dem til at leve i organisationen.

Udover disse opgaver forestiller vi os, at den ene konsulent bliver primær tovholder på kommunes løbende arbejde med at udvikle og effektivisere organisationen i tæt samarbejde med fagområderne. Dette vil bl.a. indebære at arbejde med effekter af de forskellige forslag. Den anden konsulent vil dels skulle stå i spidsen for analyser på de store velfærdsområder, og dels skulle sikre implementering og opfølgning på de udarbejdede analyser sammen med fagområderne.

Alle opgaver udføres i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i de øvrige centre samt Koncernledelsen, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde med og skabe relationer på alle niveauer i organisationen. Samtidig skal du kunne bevare fokus på, at slutprodukterne skal udgøre veldokumenterede beslutningsoplæg.

Fagligt forventes du, at:
• have en længere videregående uddannelse
• have erfaringer med budgetanalyser og arbejdet med effektiviseringer
• have et godt kendskab til de store velfærdsområder
• have et godt indblik i det kommunaløkonomiske maskinrum og kommunale organisationer
• være kommunikativ stærk i både skrift og tale
• kunne styre processer i en politisk ledet organisation
• være processtærk og klar til at tage styringen

Personligt skal du
• have en naturlig nysgerrighed og lyst til at ”gå på opdagelse” i en kompleks kommunal organisation
• kunne samarbejde med mange forskellige faggrupper
• kunne håndtere komplekse problemstillinger
• kunne tænke i nye og anderledes løsninger
• have en stærk personlighed og en naturlig personlig pondus
• kunne holde mange bolde i luften
• have gode samarbejdsevner og formå at opbygge relationer til samarbejdspartnere decentralt i organisationen

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med fleksibilitet og mulighed for at sætte dit eget aftryk på opgaverne. Vi har en uhøjtidelig omgangstone blandt kollegaer og et stærkt fællesskab.

Center for Økonomi og Ejendomme står i spidsen for styringen af kommunens økonomi og yder professionel rådgivning til den samlede organisation. Ambitionen er, at der hele tiden opnås størst mulig kvalitet og service inden for de økonomiske rammer. Center for Økonomi og Ejendomme har også ansvaret for at udnytte, administrere og udvikle kommunens ejendomme mest hensigtsmæssigt.

Center for Økonomi og Ejendomme har ca. 140 engagerede medarbejdere fordelt på seks
områder, der varetager kommunens samlede økonomifunktion, ledelsesinformation, intern
service i administrationen, rengøring og ejendomsdrift, anlæg og udvikling af kommunens
ejendomme.

Centeret er placeret i Helsingør Rådhus i centrum af byen med 2 minutters gang til Helsingør Station med gode togforbindelser til København og Hillerød.
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst samt principperne i ny løn. Stillingerne ønskes besat pr. 1. august 2019 eller snarest derefter.
Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 21. juni 2019 med henblik på samtaler onsdag den 26. juni.

Du kan læse mere om kommunen på http://www.helsingor.dk/.

Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er du meget velkommen til at kontakte leder af Økonomi Mikkel Elkjær på tlf. 4186 8264.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk