Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Social og sundhedsassistenter til dag og aften

Ansøgningsfrist 30. juni 2019, kl. 23:59

Hjemmeplejen

Helsingør Kommunes Hjemmepleje søger social- og sundhedsassistenter i dagvagt 37/32 timer eller aftenvagt 34/32 timer

 

Vi savner dygtige kolleger! Er du uddannet social- og sundhedsassistent som er godt hjemme i din faglighed og har lyst til at være med til at udvikle Hjemmeplejen, så er det lige dig vi har brug for.

 

Vi søger kollegaer som brænder for, den direkte borgerkontakt og vil bidrage til at skabe sammenhæng i forløbet hos borgerne. Du bidrager til, at vi i fællesskab holder fokus på faglighed, kvalitet, sammenhæng og udvikling.

Vi er åbne for at drøfte timetal og vagtfordeling med dig, så fortæl os i din ansøgning, hvornår på dagen og hvor ofte du er bedst til at bringe dine kompetencer i spil.

 


Om jobbet
Du bliver en del af et tværfagligt team, som består af sygeplejersker, SSA’er og SSH’er og du får et tæt samarbejde med borgerne og de øvrige kollegaer som kommer i borgernes hjem. Du får en tablet/smartphone, hvor du kan tilgå din køreliste og borgerjournalen – vi bruger Nexus. Du vil dagligt deltage i triage/tavlemøder, hvor vi arbejder målrettet med tidlig opsporing af sygdom og har fokus på forebyggelse af indlæggelser.

 

Vi forventer

 • Du er god til at planlægge og strukturerer vagtens opgaver

 • Du er bevidst om egne kompetencer og har kendskab til vilkårene ved overdragelser/delegeringer af sundhedslovsopgaver

 • Du bidrager til det gode fællesskab og arbejder løsningsorienteret

 • Du arbejder rehabiliterende og kan motivere og støtte borgeren, så borgerens trivsel og praktiske funktionsevne bibeholdes eller øges

 • Du bevarer overblikket på travle dage og kan prioritere i opgavesættet

 • Du har et positivt livssyn, anerkender dine medmennesker og har lyst til dialog

 

 

Om os:

Hjemmeplejen i Helsingør Kommune er en stor arbejdsplads med omkring 500 dygtige medarbejdere, som er organiseret i tre distrikter, et Akutteam og en samlet koordination og planlægning. Vi betjener ca. 2000 borgere i alle aldre og arbejder hver dag ud fra vores vision ”At skabe fremtidens hjemmepleje gennem sammenhæng og udvikling”.

Hjemmeplejen er rykket sammen og har fælles base på Klostermosevej 101, Helsingør. Vi er i fuld gang med at indføre nye arbejdsgange og at lære det nye arbejdsfællesskab at kende.
 

Du kan se frem til en arbejdsplads:

 • Hvor godt kollegaskab betyder, at vi hjælper hinanden og holder sammen

 • Hvor vi har fokus på trivsel, dialog og medindflydelse i opgaveløsningen

 • Hvor vi arbejder i tværfagligt sammensatte teams, med mulighed for sparring med erfarne kollegaer og tæt samarbejde med de øvrige distrikter

 • Hvor attraktive personalegoder blandt andet giver rabatordninger på ZOO, biografbilletter, svømmekort, massage, koncerter og meget andet.

   

  Kort sagt tilbyder vi et job, hvor du både skal bruge hovedet, hænderne og hjertet og får rig mulighed for at spille ind dér, hvor du er dygtigst.

   

   

  Hvor skal du arbejde:

  Du møder ind i vores nye Hjemmeplejehus på Klostermosevej 101, Helsingør og kører herfra ud til borgerne.

   

   

  Arbejdstid

  Dagvagt: 32/37 timer med arbejde hver 3. weekend.

   

  Aftenvagt: 30/34 timer med arbejde hver 2. weekend.

   

   

  Løn efter gældende overenskomst

   

  Ansøgningsfrist: 30.06.2019

   

  Samtaler afholdes løbende.

   

   

  Vil du vide mere, så distriktsleder Judith Juel Silberg på 41868556 eller rekrutterings- og fastholdelses koordinator Jette Thomsen på 25311458.

   

  Ved ansættelse fremvises straffeattest.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk