Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

GENOPSLAG: Helsingør Kommune søger 2 socialrådgivere/socialformidlere til Center for Særlig Social Indsats

Ansøgningsfrist 28. juli 2019, kl. 23:59

Socialrådgivere/socialformidlere

Vil du gerne køre den modsatte vej af trafikken ind mod byen og motiveres du af at få lov til at præge din hverdag, så skal du læse videre…

 

Jeg er nystartet som leder for ”Visitation og Indsats” og mangler kvalificerede medarbejdere, der trives med at finde løsninger og skabe gode tilbud til borgere med fysisk og psykiske funktionsnedsættelser samt sociale problemer på voksenområdet. Vi rekrutterer en del i øjeblikket, hvilket primært skyldes at en stor del af medarbejderne er på barsel eller er på vej på barsel.

 

Jeg søger én medarbejder til voksenområdet og én medarbejder, der motiveres af at sikre overgangen mellem ung og voksen for de ca. 40 unge, som vi siden februar 2019 har fået overdraget fra vores kollegaer i Familierådgivningen. Sidstnævnte stilling er et miks af unge mellem 16-25 år og rene voksensager, så du skal kunne begge dele.

 

Jeg vil prioritere ansøgere med erfaring med sagsbehandling på myndighedsniveau inden for området.

 

Fælles for stillingerne er:

 

 • Sagsbehandling af ansøgninger i henhold til Serviceloven.

 • Opfølgning af/i sager med indsatser.

 • Bidrage til at understøtte borgernes udvikling, så de kan mestre og få lov til at leve deres liv med mindst mulig indblanding fra kommunen, men med den rette og tilpassede indsats.

 • Bidrage til løsning af de ad hoc opgaver, som løbende forekommer i en myndighedsafdeling.

   

  Visitation og Indsats er kendetegnet ved, at fagligheden og kvaliteten i borgersamarbejdet hele tiden tilpasses. Du skal derfor have lyst til at bidrage og deltage engageret i udviklingen af afdelingens samlede faglighed.

   

  Jeg tilstræber at etablere en afdeling med en høj grad af frihed i tilrettelæggelsen af arbejdet, og du kan i vid udstrækning selv planlægge din arbejdsdag. Helsingør Kommune tilbyder supervision, og kompetenceudvikling og trivsel vægtes højt. Ud over dine faglige kompetencer, forventer vi yderligere, at du aktivt bidrager til trivslen på arbejdspladsen, da vi vægter godt kollegialt arbejdsfællesskab med respekt for personlig forskellighed.

   

  Løn efter gældende overenskomst.

   

  Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig, Anne Kyung Nielsen på tlf.nr. 25313196. Du kan læse mere om os på www.helsingorkommune.dk

   

  Ansøgningsfrist er søndag den 28. juli. Vi holder samtaler tirsdag den 30. juli. Jeg forventer, at ansættelse vil ske pr. 1. september 2019.

   

Helsingør Kommune anerkender mangfoldigheden som en styrke og opfordrer derfor alle ansøgere uanset køn, alder, handicap, religion, etnisk oprindelse eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger.

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk