Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Har du lyst til at stå i spidsen for omstillingen af Hjemmeplejen i Helsingør Kommune?

Ansøgningsfrist 13. august 2019, kl. 23:59

Har du visioner for udviklingen af det nære sundhedsvæsen, så borgerne i endnu højere grad vil opleve kvalitet og sammenhæng i hjælpen? Og er du samtidig god til at drive en stor arbejdsplads, hvor du skal omsætte strategier til praksis og have balance i økonomien? Så kan vi tilbyde et spændende og udfordrende lederjob, hvor du kan bringe dine kompetencer i spil i en kommune med ambitioner og højt til loftet.

Hjemmeplejen i Helsingør Kommune leverer hjælp til godt 2100 borgere og er med sine over 500 ansatte den største kommunale arbejdsplads. Hjemmeplejen er midt i en stor omstillingsproces og ønsker at være Hjemmepleje på en ny måde - fordi de udfordringer, som det nære sundhedsvæsen og dermed Hjemmeplejen står overfor, kræver nye løsninger.

Derfor har vi netop ændret ledelses- og organisationsstrukturen og er flyttet sammen i ”Hjemmeplejehuset”. Vi har også etableret et internt vikarkorps, der er kommet godt fra start, og som skal medvirke til at løse Hjemmeplejens udfordringer med hensyn til rekruttering af medarbejdere.

Om jobbet

Som leder af Hjemmeplejen er dine primære opgaver:

 • At skabe en smidig og effektiv organisation, så borgerne hurtigt kan få den rette hjælp i en god kvalitet

 • At lande organisationsændringen og skabe klare rammer og arbejdsgange, så medarbejderne igen har ro til at fokusere på hjælpen til borgerne

 • At styrke Hjemmeplejens økonomistyring og bringe økonomien i balance

 • At samle ledergruppen, så I samarbejder om at finde fælles løsninger for Hjemmeplejen som helhed samtidig med, at du prioriterer at være tilgængelig og tæt på lederne og deres ledelsesmæssige udfordringer

 • At videreudvikle Hjemmeplejen som arbejdsplads, så den er attraktiv samt en arbejdsplads, hvor medarbejderne er stolte af hjælpen til borgerne. Dermed bliver det lettere at rekruttere og fastholde medarbejdere

 • At bringe Hjemmeplejen videre til næste niveau i udviklingen af det nære sundhedsvæsen i tæt samarbejde med andre enheder både i og uden for kommunen

 • At have fokus på den faglige udvikling og patientsikkerhed.

Om dig

Vi forestiller os, at du har de fleste af nedenstående ledelsesmæssige og personlige kompetencer:

 • Du tænker og arbejder strategisk og er samtidig god til at drive processer og kan gå i detaljer, når der er behov

 • Du har erfaring med ledelse af ledere og kan dokumentere at have opnået gode resultater

 • Du er involverende og samarbejdende i din ledelsesstil og ved, at de bedste resultater opnår vi sammen. Samtidig er du tydelig i dine forventninger og skærer igennem, når der er behov

 • Du er en stærk og loyal kommunikator, der formår at sætte en klar retning

 • Du har lyst til at tegne Hjemmeplejen udadtil og er klar til at være i dialog med lokalsamfundet

 • Du kan oversætte beslutninger og nye tiltag, så de kan omsættes til praksis

 • Du er i stand til at reducere kompleksiteten i hverdagen og forenkle uden af forsimple

 • Du står solidt på begge ben og er interesseret i at udvikle dig personligt som leder, og forstår værdien af at skabe gode relationer.

Med hensyn til uddannelsesbaggrund og erfaring forventer vi at:

 • Du sandsynligvis har en sundhedsfaglig uddannelse suppleret med en lederuddannelse på minimum diplomniveau

 • Du har stor erfaring med ledelse inden for ældreområdet - og gerne erfaring med ledelse af en Hjemmepleje

 • Du har stor erfaring med - og er god til - at styre et kommunalt budget.

Vi tilbyder

 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

 • Engagerede medarbejdere og ledere i Hjemmeplejen, der er klar og efterspørger din ledelse

 • Du vil blive understøttet på bedste vis af direktionen, centerchefen for Sundhed og Omsorg og dine kolleger i centrets ledergruppe, som samarbejder på tværs af enheder for at skabe gode løsninger til borgerne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker stillingen besat senest den 1. oktober 2019. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilen. Du er også velkommen til at kontakte centerchef Margrethe Kusk Pedersen på telefon 25 31 32 61 for at høre mere om stillingen. Endelig kan du læse mere om kommunen og Center for Sundhed og Omsorg på www.helsingor.dk.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er tirsdag den 13. august 2019. Vi afholder 1. samtale mandag den 19. og evt. onsdag den 21. august. Vi anvender test i rekrutteringsprocessen, hvilket betyder, at hvis du går videre til anden samtale, skal du sætte tid af til både at gennemgå digital test i dagene efter første samtale – og tid af til samtale og tilbagemelding på testen hos Cubiks fredag den 23. august.

2. samtale finder sted den mandag den 26. august 2019.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk