Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Leder til enheden Publikum og Oplevelse

Ansøgningsfrist 08. august 2019, kl. 23:59

Museerne Helsingør

Museerne Helsingør besøges hvert år af 40.000 gæster på fire unikke besøgssteder. Til at fastholde og udvikle museets publikumstilbud søger vi en erfaren administrativ leder med et stærkt forretningsgen og interesse for kulturhistorie.

Lederen indgår i museets ledelsesteam, der derud over består af museumschefen og lederen af enheden Forskning og Samlinger.

Arbejdsopgave
Enheden Publikum og Oplevelse varetager alle de opgaver, der er forbundet med et besøg på Museerne Helsingør. Udvikling af oplevelser, kommunikation, drift og salg.

Enhedslederen skal i samarbejde med medarbejderne udvikle nye forretnings- og formidlingstiltag med fokus på kvaliteten i gæstens oplevelse. Det skal ske i forståelse af og med respekt for museernes opgaver. Som en af sin første opgave skal enhedslederen udarbejde en strategi for publikum og oplevelse, der balancerer det museumsfaglige og det kommercielle.

Museets administrative stab er en del af Publikum og Oplevelse. Staben varetager museets indkøb, bogholderi og forskellige HR opgaver. I hverdagen vil koordinering og administration fylde meget. Du skal derfor trives med den type opgaver.

Museerne Helsingør indfører i efteråret 2019 en ny organisation, der fokuserer fagligheden i to enheder og hvor projektsamarbejde på tværs af enhederne bliver et vigtigt udviklingsværktøj.

Vores nye enhedsleder forventes at:

  • Være fagligt stærk inden for området publikum og oplevelse.

  • Have administrativ erfaring gerne inden for det kommunale område.

  • Dokumenteret erfaring med forretningsudvikling og økonomi.

  • Kunne bidrage til et udviklende samspil udadtil i forhold til gæster og interessenter, og indadtil i enheden og på tværs af organisationen.

  • Forestå god personaleledelse for enheds medarbejdere, der spænder over vidt forskellige fagligheder og arbejdsfunktioner.

  • Kunne motiverer andre og sætte projekter i gang.

Du skal være indstillet på weekend- og aftenarbejde i forbindelse med afvikling af arrangementer.

Løn efter gælende overenskomst.

Henvedelse vedr. stillingen kan ske til museumsleder Maibritt Bager fra den 29.7 2019 på tlf. 25311810.

Museerne Helsingør driver fire udstillingssteder, der er Helsingør Bymuseum, Museet Skibsklarerergaarden, Værftsmuseet i Helsingør og Flynderupgård Museet samt et lokalarkiv. Læs mere om museerne her http://www.helsingormuseer.dk

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk