Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Funktionsleder med køkkenfaglig baggrund

Ansøgningsfrist 14. august 2019, kl. 23:59

Funktionsleder søges til Center for Job og Oplevelse

Center for Job og Oplevelse søger ny funktionsleder med køkkenfaglig baggrund pr. 1. oktober 2019.

Center for Job og Oplevelse søger en funktionsleder med en køkkenfaglig baggrund til vores køkkener. Center for Job og Oplevelse består på nuværende tidspunkt af køkkener på henholdsvis Gydevej i Græsted, Højvangen i Espergærde, Nyruphus cafe´på Kongevejen i Helsingør, Borupgårdskolen i Snekkersten og Rønnebær Allé skolen i Helsingør. Køkkenerne er en del af Center for Job og Oplevelses tilbud om beskyttet beskæftigelse jf. servicelovens §103, praktikplads for STU elever samt afklaring af borgers arbejdsevner. Formålet for køkkenerne er, at skabe et indholdsrig, overskuelig og aktivt arbejdsliv for borgerne, med træning og læring i centrum og hvor produktion til interne og eksterne kunder er omdrejningspunktet. Der er samlet set 8 køkkenfaglige ansatte samt 12 flexjobbere til at drive køkkenerne og dertil kommer beskyttede medarbejdere, der er ansat i beskyttet beskæftigelse, samt et antal borgere i afklaringsforløb og STU elever i praktik.

Lederteamet på Center for Job og Oplevelse består af lederen for centret og 3 funktionsledere. De 3 funktionsledere dækker henholdsvis beskyttet beskæftigelse (Klassiske værksteder snedkeri, metal, design og tekstil, medie og grafisk produktion samt montage), Beskyttet beskæftigelse (interne og eksterne køkkener samt Nyruphus Cafe´), STU, aktivitet og samværstilbud samt afklaringstilbud. Den enkelte funktionsleder fordeler tid til ledelse efter opgavernes kompleksitet og individuelle behov. Funktionslederen referer til leder af Center for Job og Oplevelse.

Din baggrund og faglige kvalifikationer:

 • Relevant mellemlang eller lang videregående køkkenfaglig uddannelse
 • Lederuddannelse eller parathed til at tage en lederuddannelse.
 • Organisatorisk forståelse; at sikre målsætninger, strategier, retningslinjer og politikker gennem handlinger
 • Praktisk viden og erfaring i arbejdet med mennesker med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser herunder socialpsykiatri
 • Erfaring med personaleledelse
 • Erfaring med opstart og drift af køkkener
 • Erfaring med kvalitetssikring, undervisning samt intern og eksternt samarbejde
 • Kendskab og/eller erfaring med virksomhedskontakt og jobformidling
 • Erfaring med arbejdstidstilrettelæggelse
 • Erfaring med økonomistyring
 • Erfaring med faglig idéudvikling

Du er udadvendt med hang til struktur og planlægning. Der lægges vægt på følgende:

 • Du har med dit gode overblik fokus på helheden og forstår, at håndtere komplekse dynamiske sammenhænge
 • Du er en aktiv medspiller i, at kvalitetssikre centrets samlede ydelser
 • Du er selvdisciplineret og følger dine opgaver helt til dørs
 • Har en god indfølingsevne, udviser respekt for andre og har let ved at kommunikere på forskellige niveauer
 • Er god til at analysere en situation og finde konstruktive løsninger i konflikter
 • At tænke utraditionelt og afsøge nye muligheder i komplicerede sager
 • At tage ansvar for de svære beslutninger
 • Kan formidle med energi og engagement

Om os:
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med skiftende og forskelligartede opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved menneskelig mangfoldighed og hvor vi ligger vægt på en uformel omgangstone og samarbejde på tværs af fagligheder. Center for Job og Oplevelse rummer en række tilbud inden for beskyttet beskæftigelse (servicelovens §103), Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU Lov 564), Afklaringsforløb (LAB §32) samt Samværs og aktivitetstilbud (servicelovens §104).

Løn- og ansættelsesvilkår:

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har egen bil til rådighed, da der må påregnes kørsel mellem Center for Job og Oplevelses forskellige matrikler. Kørselsgodtgørelse efter høj takst. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i løbet af året skulle påregnes weekendarbejde ved diverse arrangementer og ved forhold, der kræver tilstedeværelse som funktionsleder. Der ud over, forventes det, at du er indstillet på, selv at trække i forklædet en sjælden gang, ved eventuelt fravær på hverdage og i weekender. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evtuel ansættelse.

Kontakt og ansøgning:

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Center for Job og Oplevelse Christina Dahl, telefonnummer 49 28 48 00. Du kan finde mere information om Center for Job og Oplevelse på www.cfjoo.dk
Det forventes, at ansøger har orienteret sig på Center for Job og Oplevelses hjemmeside samt afklaret eventuelle spørgsmål om CFJOO´s målgrupper mv., inden stillingen søges.

Ansøgningsfrist 14. august 2019. Vi forventer, at afholde 1. ansættelsessamtale tirsdag den 20. august 2019 samt 2. ansættelsessamtale fredag den 23. august 2019.

Ansøgning kan kun ske via Helsingør kommunes hjemmeside eller JobNet.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk