Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Jobkonsulenter til integrationsindsatsen i Helsingør Kommunes jobcenter

Ansøgningsfrist 11. august 2019, kl. 23:59

To jobkonsulenter

Center for Job, Borgerservice og Teknologi er i gang med en ekstraordinær indsats, som skal bidrage til, at flere flygtninge og indvandrere med ikke-vestlig baggrund kommer i beskæftigelse.

I den forbindelse søger kommunen 2 nye medarbejdere:

 

  • En jobkonsulent til en projektindsats i det indvandrertætte boligområde, Nøjsomhed

  • En jobkonsulent til indsatsen for unge nytilkomne flygtninge

 

Over 60 % af kommunens nytilkomne flygtninge har opnået beskæftigelse eller uddannelse. Kommunens mål er, at endnu flere flygtninge får en chance for at komme ind på arbejdsmarkedet. Derudover ønsker kommunen at overføre de gode erfaringer fra flygtningeindsatsen til indsatsen over for indvandrere med ikke-vestlig baggrund, som har været i kommunen i flere år.

 

Du vil blive en del af en spændende og vigtig indsats:

 

Stillingen vedr. det indvandrertætte boligområde, Nøjsomhed:

Som jobkonsulent i det indvandrertætte boligområde vil du indgå i en projektgruppe med 4 jobkonsulenter og en projektleder. I skal bidrage til, at flere 30-64-årige indvandrere med ikke-vestlig baggrund kommer i beskæftigelse. Projektgruppen skal arbejde tæt sammen med virksomhedskonsulenter, administrative medarbejdere, boligsociale medarbejdere og andre forvaltninger. Det er en helhedsorienteret indsats, hvor kommunen forsøger at komme tættere på borgerne end i den hidtidige indsats. Dette vil blandt ske ved, at vi mødes med borgerne hver dag. I indsatsen i Nøjsomhed vil du være sagsbehandler, og derudover kan du få ansvar for udvalgte aktiveringsforløb og indgå i udvikling af indsatsen. Du kan fx være med til at iværksætte sundhedsforløb med fysisk træning, jobsøgningsworkshops, opkvalificerende forløb på virksomheder, uddannelsesforløb og individuelle forløb for borgere, som er udsat for negativ social kontrol.

 

Stillingen ved unge flygtninge:

Som jobkonsulent skal du være jobcentrets ekspert i forhold til indsatsen over for 18-29-årige flygtninge, som er omfattet af Integrationsloven. Du vil modtage nytilkomne flygtninge og familiesammenførte til flygtninge og udarbejde integrationskontrakter. Du vil desuden afholde jobsamtaler og koordinere indsatsen med jobcentrets virksomhedskonsulenter, familiekonsulenter samt øvrige forvaltninger og samarbejdspartnere. Du vil bruge det meste af arbejdstiden på de unge flygtninge, men vil efterhånden også blive sat i gang med opgaver, som er rettet mod øvrige målgrupper af borgere.

Din baggrund og erfaring:
 

Det er en fordel, at du har:

  • erfaring som sagsbehandler eller jobkonsulent i et jobcenter

  • kendskab til den kommunale indsats over for flygtninge og ikke-vestlige indvandrere

  • motivation for at gøre en forskel for flygtninge og ikke-vestlige indvandrere

  • evner til at samarbejde med mange forskellige kolleger, borgere og samarbejdspartnere

 

Helsingør Kommune anerkender mangfoldigheden som en styrke, og opfordrer derfor alle ansøgere uanset køn, alder, handicap, religion, etnisk oprindelse eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende HK-overenskomst.

 

Begge stillinger er faste fuldtidsstillinger. Antal arbejdstimer i jobkonsulentstillingen vedr. flygtninge kan dog nedsættes til 32 eller 30 timer, hvis du ønsker det.

Har du spørgsmål, kan du kontakte områdeleder, Lars Trap Olsen, på telefon 2531 3360 eller projektleder, Lise Lindø, på telefon 2531 3364.

Ansøgningsfrist:

Søndag d. 11 august 2019
Vi holder ansættelsessamtaler 21. og 23. august 2019 og ønsker besættelse af stillingerne snarest herefter.

Send din ansøgning via SEND knappen. Vi glæder os til at høre fra dig.
 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk