Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Aftenvagt – helt særlig SSA søges til alletiders arbejdsplads

Ansøgningsfrist 20. oktober 2019, kl. 23:59

Plejehjemmet Grønnehaven – højt til himlen, kort til kysten…

116 herlige beboere og 180 skønne, skægge kolleger er på udkig efter lige dig… Blink med øjnene, så vi kan finde dig (:

Vi har mange spændende opgaver i aftenvagten, så du kommer bestemt ikke til at kede dig. Til gengæld er der altid ca. 16 dygtige SSH’er, 6 kvikke SSA’er og en vældigt klog ansvarshavende sygeplejerske, som du kan dele opgaver og viden med.
Beboerne er meget forskellige, og det kalder på din kreativitet for at skabe den bedst mulige hverdag for hver enkelt. Vi arbejder intensivt på at blive dygtige til personcentreret omsorg, og vi har hele tiden fokus på at udvikle den gode pleje, også for beboere med demens.
Vi har blandt andet en marte meo terapeut og en nænsom nødværge instruktør, fordi vi gerne vil have den gode pleje og det gode arbejdsmiljø til at gå hånd i hånd. Vi værdsætter den gode arbejdsplads, hvor DU også bidrager til den daglige trivsel og et godt grin for både beboere og kolleger.

Huset
…er et stort, moderne og lækkert plejehjem med ialt 10 afdelinger, hvor de fem er samlet i en skærmet enhed. Plejehjemmet ligger omgivet af grønne plæner, med træer og blomster og selvfølgelig… havet.

Fagligt
…er vi altid i udvikling. Vores målsætning er, at Grønnehaven er velintegreret i lokalmiljøet, og at vi sammen kan skabe en meningsfuld hverdag for beboerne og deres familier. Vi lægger vægt på at opbygge en god og ligeværdig relation til beboerne og har derfor fokus på at møde alle med respekt og forståelse for det enkelte menneske.

Du
...brænder for et meningsfuldt arbejde med mennesker, der har brug for dig. Du er god til at skabe relationer og har guldmedalje i samarbejde. Du kan grine dig igennem en hektisk dag og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø for alle. Du kender din faglighed og ved, hvor du har brug for udvikling. Ansvarlig og mødestabil er en selvfølge.

Vi
…har travlt, og vi har masser af udfordringer, men vi griner meget, og når vi gør det sammen, så går det alligevel. Vi elsker mennesker, og vi ser mangfoldighed som et plus, så hvis du passer ind i et hus med mange farver og faconer og med masser af plads til at være dig, så glæder vi os til at hilse på dig.

Se film om plejehjemmet Grønnehaven lige HER

Det praktiske:
Stillingen er i aftenvagt med hver 2. weekend fordelt på 15 vagter på 4 uger.
Løn- og ansættelsesvilkår: efter gældende overenskomst
Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger via knappen 'Søg Jobbet' ovenfor
Ansøgningsfrist d. 20. oktober 2019
Der vil løbende blive holdt samtaler

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Nanna Willerslev på tlf.: 25 31 23 52 eller på mail: nwi46@helsingor.dk

Skriv din bedste ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig!

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk