Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

To pædagoger søges

Ansøgningsfrist 23. oktober 2019, kl. 23:59

Har DU en faglig, professionel, imødekommende og positiv tilgang til både børn, forældre og kollegaer?

Vores to gode kolleger har valgt at søge på nye eventyr. Mette skal prøve ledelsesvejen i et nyt børnehus og Muhammed skal arbejde på et bosted. Vi ønsker dem held og lykke i fremtiden.

Børnehuset Søbæk søger derfor to pædagoger i gruppen 3-5 år i afdeling Enghuset.
Enghuset er en afdeling med ca. 60 børn og 9 voksne fordelt på 3 stuer. Vi lægger stor vægt på faglig sparring og en positiv tilgang til arbejdet, samt et godt samarbejde mellem de forskellige stuer, hvor vi gerne hjælper hinanden.
Som pædagog hos os, skal du være smilende og imødekommende over for børn, forældre og kolleger.

Vi søger 1 pædagog hos Mariehønerne 32 timer om ugen & 1 pædagog 35,5 time om ugen hos Musene.

Overordnet er vi en integreret institution med plads og hjerterum til ca. 174 børn fordelt i tre huse. Der kan være mulighed for, at personale omplaceres efter behov, så du skal derfor være indstillet på at være fleksibel.
Vi har brug for fagligt kompetente pædagoger med pædagogisk indsigt i 0-6 årige børns udvikling. Du skal kunne omsætte teori til handling, samt kunne udvise forståelse i forhold til de handlemuligheder der kan være for det enkelte barn samt børnegruppen. Det er selvfølgeligt essentielt, at du naturligt yder børnene omsorg, og behandler børnene empatisk og anerkendende.

Lige nu er vi optaget af ”Den styrkede pædagogiske læreplan”, og hvordan vi får det til at blive en naturlig del af vores hverdag, samt har vi et samarbejde med en konsulent på flere personalemøder omkring ”De voksnes rolle i barnets følelsesmæssige udvikling.”.

Du skal kunne arbejde struktureret, besidde lysten og evnerne til at kunne planlægge og udføre relevante pædagogiske aktiviteter, fastholde aftalt pædagogik og kunne reorganisere i forhold til de givne rammer.

Du må rigtig gerne have kompetencer, der kan styrke vores pædagogiske DGI profil inden for området idræt og bevægelse eller have musisk interesse.
Vi kan tilbyde dig en travl hverdag med mange udfordringer som kræver struktur, og at vi alle gør en god indsats for, med at lykkes med vores kerneopgave. Vi har som personalegruppe sammen defineret, at vi er Rummelige, Engagerede & Autentiske. I din ansøgning må du gerne komme med eksempler på, hvordan du har tænkt dig at vise dette til børnene, forældrene og kolleger.

Vi sætter stor pris på, at du kigger forbi og ser rammerne for din evt. kommende arbejdsplads.

Nysgerrig? Kontakt leder Henrik for en aftale om rundvisning, på tlf. 25311979.
Ansøgningsfrist er onsdag d. 23 oktober.
Samtaler er mandag d. 28 oktober fra kl. 12.00.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk