Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Mørdrupskolen søger en inklusionsvejleder på fuld tid pr. 1/12

Ansøgningsfrist 21. oktober 2019, kl. 23:59

Vil du være med til at skabe en mangfoldig verden af læring, trivsel og fællesskab på Mørdrupskolen?

På Mørdrupskolen afsøger vi nye veje for at opnå succes med Espergærde Skoles ambition om, at ”Børn fra Espergærde skal gå i skole i Espergærde”.

Vi har netop startet et pilotprojekt op, som indebærer en ny samarbejdsform med Børne- og Ungerådgivningen, Center for Dagtilbud og Skoler, Undervisningsministeriet og andre kommunale samarbejdspartnere.
Til dette projekt søger vi dig, som gerne afsøger nye veje, og som har en positiv tilgang til arbejdet med fællesskaber og alle elevers inklusion i disse.

Arbejdsopgaven:
Du skal være tæt på både undervisning og de pædagogiske situationer gennem hele skoledagen, have samtaler og konkrete opgaver med elever, indgå i samarbejde med lærer- og pædagogteams (co-teaching), arbejde pro-aktivt med læringsmiljøer i klasserne, afholde møder med forældre sammen med medarbejderne m.m.
Omdrejningspunktet for dit arbejde er skolens inklusionsteam, som ud over dig består af skolens ledelse, psykologer og evt. andre relevante ressourcepersoner.

Vi forventer:
At du har erfaring fra arbejdet på en folkeskole, gerne i forhold til inklusion. Uddannelsesmæssigt er der ingen facitliste, men det forventes, at du har specialiseret dig på området, og at du er bredt funderet med interesse for den didaktiske, pædagogiske og inkluderende indsats i skolen.
Vi forventer også, at du kan arbejde selvstændigt og indgå i forskellige kollegiale teams. At du kan skabe en professionel relation, har gode kommunikative og samarbejdsmæssige evner samt har en anerkendende og en systemisk tilgang til opgaverne.

Vi kan tilbyde:
Vi har fantastisk dejlig natur i vores nærhed – både skov og strand. Et dejligt og rart lærerkollegie, som er præget af holdånd og begejstring for hinandens succeser.
Vi er fagligt velfunderede, udviklingsorienterede og du vil møde en lyttende og opbakkende ledelse.

Har dette vakt din interesse, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og vi skal gøre opmærksom på, at der indhentes børneattest på ansøgere, som indstilles til ansættelse.
Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist mandag d.21/10.
Ansættelsessamtaler afholdes 30/10 fra 16.15.

Læs mere om skolen på www.espergærdeskole.dk eller kontakt Daglig Pædagogisk Leder
Morten Sylvest (4928 2863)

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk