Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Med blikket rettet mod nord vil du opdage, at Familierådgivningen søger 2 dygtige socialrådgivere til vores distriktsteams

Ansøgningsfrist 15. december 2019, kl. 23:59

Socialrådgivere/socialformidlere

Familierådgivningens målgruppe er børn og unge med særlige behov i alderen 0-23 år, samt deres familier. Familierådgivningen er en ambitiøs afdeling med et høj fagligt niveau, som altid er i gang med spændende udviklingsprocesser. Vi arbejder kontinuerligt og målrettet på, at rådgiverne her, har et så lavt sags tal, som det er muligt og dermed har bedre tid til opfølgning på de igangværende foranstaltninger og processer i øvrigt. Vi tilpasser løbende vores interne tilbud så de passer til de behov der er hos vores borgere men også hvad der efterspørges politisk.

Familierådgivningen er opdelt i fire distriktsteams, en visitation, et handicapteam, familieplejekonsulenter og et ledelsesteam.

De fire distrikts teams varetager de længere processer. Her arbejdes der med børnefaglige undersøgelser, anbringelser med og uden tvang, med forebyggende foranstaltninger og efterværn. Vi afholder børnesamtaler, fører tilsyn i plejefamilier og på opholdssteder, laver hyppige og kontinuerlige opfølgninger på de etablerer foranstaltninger og udarbejder handleplaner. Herud over varetager vi akutte opgaver i nye men også i kendte underretnings sager.

Vi er vandt til at oplære ny uddannede socialrådgivere og rigtig gode til det. Vi oplærer både i egne teams og på tværs af teams, individuelt og i grupper. Vi sørger for, at du hurtigt får kendskab til vores tætteste samarbejdspartnere, vores kommune og vores afdeling. Vi modtager dog også meget gerne dig med erfaring.

Det er vigtigt for os, at vi kan udvikle os sammen i teams og som afdeling og vi har derfor bl.a. faglige fællesskaber på tværs af teams. Vi har faglige fællesskaber for de der er særligt interesserede i kriminelle unge, spædbørn og en vold og overgrebs gruppe. Disse faglige fællesskaber mødes, holder sig opdateret på nyeste lovgivning, tager til temadage og ”nørder” deres interesseområder sammen.

Vi får løbende undervisning i bl.a. jura og den løsningsfokuserede tilgang og skal dette efterår i gang med undervisning i ICS.

Vi har i gennem en årrække erfaring for, at det betaler sig at lave lokale løsninger for vores familier og vi har tæt samarbejde med vores egne familiebehandlere, støtte-kontaktpersoner og døgninstitution. Sammen med dem er vi altid i proces, om at finde kreative, nye og gode indsatser til vores familier og vi har stort fokus på, at vores børn og unge bliver inkluderet i alle de arenaer de befinder sig i og ikke mindst i deres undervisningsmiljø.
Alle vores interne indsatser er rettet mod den hele familie, fordi vi betragter familierne som et sammenhængende system, der indbyrdes er afhængige af hinanden og påvirker hinanden. Vi skal støtte familierne på en måde, så de selv kan tage vare på deres familieliv med trivsel og udvikling, for alle familiens medlemmer. Vores mål er, at familierne bliver uafhængige af det offentlige støttesystem og derigennem oplever et selvværd og en stolthed.

      Vi ønsker at du er:
 • Uddannet socialrådgiver
 • Motiveret for at arbejde ud fra en løsningsfokuseret tilgang
 • God til at arbejde systematisk og selvstændigt
 • God til både skriftlig og mundtlig formidling
 • Indstillet på teamarbejde og et udviklende tværfagligt samarbejde
 • Dygtig til at navigere i et travlt og til tider hektisk miljø
 • Bidragende til et godt arbejdsmiljø
 • Har en robust psyke og overskud
 • Gerne kørekort

  Vi tilbyder:
 • Et udfordrende job med alsidige arbejdsopgaver
 • Engagerede, ambitiøse, sjove, hjælpsomme og meget kompetente kollegaer
 • Supervision og rig mulighed for faglig sparring hver dag.
 • Gode rammer med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Fleksibel arbejdstid
 • En velfungerende afdeling, med et stort fokus på vigtigheden af trivsel i afdelingen, samt er godt arbejde miljø

  Kan du slet ikke vente med at komme i gang, så kan vi glæde dig med at stillingerne skal besættes med start snarest muligt og vi afholder derfor løbende ansættelsessamtaler, så hold dig ikke tilbage.
  Vi afslutter processen når vi har ansat de to vi skal bruge og senest 15.12.19

  Løn og ansættelsesvilkår
  Stillingerne er på 37 timer ugentligt.
  Løn efter overenskomst og ny løn.

  Hvis du vil vide mere:
  Kan info indhentes hos Familierådgivningens Daglige leder Lene-Line Stentoft på 2531 3157 lls43@helsingor.dk,
  eller på kommunens hjemmeside www.helsingorkommune.dk

  Ansøgningen sendes via e-rekruttering ved at trykke ¨SEND ¨ herunder.


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk