Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Genopslag - Rådgiver og barselsvikar til det specialiserede voksenområde i Helsingør kommune

Ansøgningsfrist 24. november 2019, kl. 23:59

Brænder du for det socialfaglige arbejde og har du erfaring inden for myndighedsområdet? Så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.


Afdelingen ”Visitation og Indsats” søger en fastansat ny kollega og en barselsvikar. Skriv gerne i ansøgningen hvilken af stillingerne, du søger.

Inden for voksenområdet har vi gang i mange forskellige ting. Vi har lige udskilt BPA- og merudgiftssagerne, så nogle kollegaer i afdelingen rent sidder med den type sager ligesom der også er et team for botilbuddene. Derudover er vi ca. 12-14 rådgivere, der arbejder med at skabe gode løsninger for de ca. 1.000 borgere, der er i vores målgruppe i Helsingør Kommune. Vi deler lokalitet sammen med kommunens boliganvisning, Staben samt et økonomisk team.

Vi ser helst, at du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Vi prioriterer dog ansøgere med sagsbehandlingserfaring på myndighedsniveau indenfor området, og vi forventer, at du har erfaring med forvaltningsretlige afgørelser og kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Da der er 3 kollegaer på barsel, så aftaler vi nærmere om længden af vikariatet i forbindelse med ansættelsen, men det vil som minimum være 7 måneder og med en eventuel mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Du bliver en del af et større rådgiverteam, som vægter det faglige niveau højt. Vi har et godt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til både grin og faglig sparring, også selvom hverdagen sommetider kan være travl.

I arbejdet får du den socialfaglige del, hvor du gennem møder med borgeren og muligvis også andre fagpersoner skal udrede og afdække behov inden iværksættelse af foranstaltninger.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:
 
  • Udredning ved nye ansøgninger ved hjælp af VUM.
  • Iværksætte foranstaltninger og følge op på foranstaltninger.
  • Møder med borger for at afdække behov med henblik på at lave korrekte og fyldestgørende vurderinger og afgørelser.
  • At bidrage til at understøtte borgernes udvikling, så de kan mestre og få lov til at leve deres liv med mindst mulig indblanding fra kommunen, men med den rette og tilpassede indsats.
  • At kunne finde den gyldne vej, så borgerne får, hvad de har krav på, men også med et blik for kommunens økonomi, når løsninger vælges og afgørelser træffes.
  • Bidrage til løsning af de ad hoc opgaver, som løbende forekommer i en afdeling.
     
Visitation og Indsats er kendetegnet ved, at fagligheden og kvaliteten i borgersamarbejdet hele tiden tilpasses. Du skal derfor have lyst til at bidrage og deltage engageret i udviklingen af afdelingens samlede faglighed.

Vi tilstræber at have et arbejdsmiljø med en høj grad af frihed i tilrettelæggelsen af arbejdet, og du kan i vid udstrækning selv planlægge din arbejdsdag. Helsingør Kommune tilbyder supervision, og kompetenceudvikling og trivsel vægtes højt. Ud over dine faglige kompetencer, forventer vi yderligere, at du aktivt bidrager til trivslen på arbejdspladsen, da vi vægter godt kollegialt arbejdsfællesskab med respekt for personlig forskellighed.
Løn efter gældende overenskomst.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte leder Anne Kyung Nielsen på tlf.nr. 25313196. Du kan læse mere om os på www.helsingorkommune.dk

Ansøgningsfrist er søndag den 24. november. Vi holder samtaler onsdag den 27. november. Vi forventer, at ansættelse sker senest pr. 1. januar 2020.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk