Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Social- og sundhedsassistent 32t til Teglhuset

Ansøgningsfrist 06. december 2019, kl. 23:59

Beboere og kollegaer på Teglhuset – søger nysgerrig, anerkendende og ansvarlig rehabiliterende team-kollega.
Arbejdsrullet er dag og aftenarbejde med dagarbejde hver 5 weekend.


Teglhuset er et socialt psykiatrisk botilbud §107 under enheden K.A.N.T, en del af Social- og Sundhedsforvaltningens sociale tilbud til, borgere med psykiske sygdomme og deraf nedsat psykisk funktionsevne og/ eller med særlige sociale problematikker.
Botilbuddet Teglhuset er et midlertidigt ”trænings og afklarings” botilbud.

Den fremtidige målgruppe er borgere mellem 18 til 35 år, præget af indad reagerende adfærd, personlighedsforstyrrelse, forandret virkelighedsopfattelse, angst og depression. Teglhuset er i proces med en tilpasning af målgruppen, hvorfor der aktuelt bor enkelte ældre borgere i tilbuddet for en periode. Botilbuddet rummer ikke borgere med voldsom udadreagerende adfærd eller misbrug.
På Teglhuset arbejder vi ud fra en miljøterapeutisk struktur og rehabiliterende tilgang, med et særligt fokus på; afklaring af den enkeltes funktionsniveau ift. fremtidig støtte behov samt boform. Vi arbejder bevidst med at inkludere relevant netværk omkring beboeren ift. at støtte den enkeltes recovery proces.

I dagligdagen arbejder vi med begreberne; Fast-samarbejdspartner, dagens-samarbejdspartner og værtsfunktionen. Begreber som understøtter team tanken; at vi har en fælles kerneopgave, hvor fokus er rettet mod at være undersøgende, nysgerrige og afklarende på beboernes ressourcer og udviklingsmuligheder ift. sociale kompetencer, selvstændighed samt hverdagshåndtering af hverdagslivet; bo-træning, arbejdsliv, aktivitetsliv, uddannelse og sundhed.
Som ”træningsmulighed” ift. hverdagshåndtering inddrages beboerne i praktiske gøremål som bidrager til fællesskabet, dette i tæt samarbejde den rehabiliterende køkkenassistent.

Vi arbejder med dokumentationsredskabet Nexus. Hvor det forventes at man som fast-samarbejdspartner med den enkelte beboer, tager afsæt i indsatmålene; udarbejder delmål og handlinger for det konkrete sociale og sundhedsfaglige samarbejde. Mål og handlinger skal løbende evalueres og sikres at være meningsfulde for beboeren og samarbejdet. Dokumentationen skal så vidt muligt være i samarbejde med beboeren.
I KANT arbejder vi målrettet på at være det bedste botilbud og den bedste arbejdsplads bla. med afsæt:

Det gode værtsskab:

”Værtsskab er en stillingtagen, en måde at forholde sig til livet på. At mødes er at give. Give af sig selv, sin tid og sin opmærksomhed. Et godt værtskab breder sig som ringe i vandet.”

Vi er særligt optaget af at skabe en gode feedback kultur, hvor vi arbejder med ”værtsskabet” og organisationens værdier som målstok for den gode kultur, både ift. beboerne og kollegaskabet. En kultur, hvor det er tilladt at fejle, og hvor vi bruger hinanden og hinandens faglige indsigter til at finde frem til de bedste løsninger/indsatser for og sammen med beboerne.

Vi forventer at:
 • Du har kendskab til målgruppen
 • Du evner at indgå i et konstruktivt samarbejde med beboerne, netværk, samarbejdspartnere og kollegaerne i K.A.N.T/SSI
 • Du er tålmodig, nysgerrig, undersøgende og vedholdende for at skabe et samarbejde med beboerne.
 • Kan arbejde relations ansvarligt, motiverende, målrettet og struktureret med komplekse udfordringer
 • Du er ansvarlig i forhold til løsning af alle opgaverne omkring beboerne.
 • Du har kendskab til den miljøterapeutiske og rehabiliterende tilgang ud fra den social psykiatriske kontekst.
 • Du har forståelse for at arbejde i en struktureret miljøterapeutisk ramme.
  Du kan sige ja til organisations værdier: Ordentlighed – Ansvarlighed – Kvalitet, Udvikling, Anerkendelse – Autenticitet – Ærlighed -Refleksion – Arbejdsglæde – Tryghed.
 • Du ønsker at være medskaber af en arbejdsplads med god feedback kultur og et godt samarbejdsmiljø for alle i K.A.N.T.
 • Du kan arbejde med faglig dokumentation, gerne kendskab til Nexus.
 • Du deltager i supervision, møder, fagligsparring og relevant uddannelse.
 • Du bidrager til læring og støtte af social og sundhedsassistent-elever og virksomhedspraktikanter

Som sundhedsfaglig forventes det yderligere at du kan:
 • I et pædagogisk perspektiv støtte og motivere medicin rehabilitering. At arbejde med medicinpædagogik, for at understøtte en proces, hvor beboeren lærer at mestre/håndtere egen medicin som et led i den enkeltes recovery.
 • Varetage medicin opgaver; dosering, kan udføre subkutan og intramuskulær injektion af almen somatiske lægemidler og mest anvendte psykofarmaka, bestilling af medicin samt administrative opgaver ift. dokumentation af sundhedsfaglige opgaver, behandlinger og lign. i NEXUS/FMK/Medcom

Skulle du have en interesse i at blive en del af vores team, så høre vi gerne fra dig.

Flere oplysninger
Såfremt du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte; Forstander Sannie Lykke Jensen tlf.nr 25512374 eller Souschef Linea Løwenheim Bruhn tlf.nr.41868028.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster indgået mellem KL og den relevante fagorganisation.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest d. 06.12.19. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d.16 og 17.12.19
Ansættelse 01.01.2020 – eller snarest muligt.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk