Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter søger social- og sundhedsassistenter grundet åbning af ekstra døgnpladser

Ansøgningsfrist 03. januar 2020, kl. 23:59

På Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter (HRT) åbner vi to ekstra døgnpladser pr. 1/1 2020, og det betyder, at vi skal sige velkommen til nye kollegaer.

Om Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter:
Vi har 46 midlertidige døgnrehabiliteringspladser (48 pr. 1/1-20) fordelt på to afdelinger, hvor vi på den ene afdeling har samlet de neurologiske borgere. Borgerne visiteres til et midlertidigt rehabiliteringsophold, og modtages primært direkte fra hospitalet. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er ca. 30 dage, de neurologiske borgerforløb er dog ofte kendetegnet ved lidt længere varighed. Derudover varetager vi også palliative forløb.
Døgnafdelingerne består af en faglig bredt sammensat personalegruppe, der bl.a. rummer sygeplejepersonale, farmakonom, ergo- og fysioterapeuter samt logopæd.
Vi flytter til nybygget sundhedshus ved Prøvestenscentret, der forventes færdigt i 2021.

Vores nye kollegaer kan skrive sig ind i nedenstående profil
Du:
  • er autoriseret social- og sundhedsassistent
  • har erfaring og solide kompetencer, fagligt såvel som personligt. Du har fokus på egen faglighed, hvilket betyder, at du søger støtte til det du endnu ikke kan, og lærer fra dig, der hvor du har kompetencerne på plads
  • arbejder målrettet med fokus på borgers mål, så borgeren oplever kontinuitet i sit forløb gennem hele døgnet. Det betyder, at tværfagligt samarbejde og sparring er helt naturlige og uundværlige tilgange i arbejdet
  • inspireres af at vi er en arbejdsplads i udvikling, og har lyst til at være en aktiv del i det
Stillingerne:
Der er tale om hhv. stillinger i blandede vagter (dag/aften) samt en aftenvagtsstilling. Timeantallet kan vi tale os til rette omkring. Ved blandede vagter, er der weekendvagt hver 2.-3. weekend efter aftale. For aftenvagtsstillingen er der weekendvagt hver 2. weekend.

HRT lige nu:
 
  • Pr. 1/1-20 åbner vi to ekstra pladser, og vil i den forbindelse etablere en mindre modtagelsesenhed bestående af fem pladser.
  • Vi skal i gang med et fagligt spændende kompetenceløft på den sygeplejefaglige dokumentation.
  • Vi arbejder målrettet med inddragende pårørendesamarbejde.
  • Mange af vores medarbejdere er netop nu afsted på demenskursus med fokus på personcentreret omsorg og low arousal.
Løn, ansøgningsfrist og kontakt:
Løn efter gældende overenskomst og aftaler for Ny Løn.
Ansøgningsfrist d. 3. januar 2020. Vi vurderer løbende ansøgningerne og indkalder til samtaler undervejs, så kom endelig ud af busken, og send din motiverede ansøgning til os
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Søs Nehring 41 86 93 61 eller afdelingsleder Marlene S. Jørgensen 25 31 13 74.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk