Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

CABAS søger STU Vejleder på 34 timer

Ansøgningsfrist 22. januar 2020, kl. 23:59

(Forhenværende : Center for Job og Oplevelse)

CABAS søger en vejleder på 34 timer til vores Særlige Tilrettelagt Ungdomsuddannelse STU på Nyruphus 1. marts 2020.

CABAS, søger en vejleder til Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU Nyruphus). Målgruppen for tilbuddet er unge i alderen 17-25 år, som er bevilget en 3 årige STU med særlig fokus på udvikling af personlige, faglige og praktiske kompetencer, som medfører til en aktiv deltagelse i et så selvstændigt voksenliv som muligt og eventuelt til videre uddannelse eller beskæftigelse.
Vores STU uddannelse er bygget op omkring tre linjer: Skov og Natur, Køkken og Cafe og den Individuelle. STU Nyruphus befinder sig i de skønne naturomgivelser omkring Nyruphus ved Nyruphegn lige uden for Helsingør på Kongevejen 270, 3060 Espergærde.

Vi forventer:
 
 • At du er uddannet pædagog eller anden relevant uddannelse.
 • At du har lyst og vilje til at arbejde med adfærd, kommunikation og trivsel.
 • At du har en inspirerende, motiverende og positiv tilgang til arbejdet med unge med særlige behov.
 • At du kan formulere dig fagligt i skrift og tale.
 • At du har en opsøgende og undersøgende kreativ tilgang til planlægning og formidling af undervisnings- og praktikforløb for eleverne.
 • At du er en tydelig voksen med humor, som kan ”brænde igennem” og formidle med motiverende energi og engagement.
 • At du er indstillet på, at arbejde tæt sammen med en bred vifte af samarbejdspartnere, så som: UU-vejledere, sagsbehandlere, virksomhedsledere, forældre/pårørende og kolleger på CABAS.
 • At du kan trives med en afvekslende hverdag.
 • At du løfter, sammen med dine kolleger, ansvaret for formidling af relevante emner til eleverne. Etablerer værkstedsundervisning på vores forskellige værksteder/afdelinger under CABAS. Stabler praktikforløb på benene i offentlige og private virksomheder, samt arrangerer og deltager i studieture.
 • At du kan anvende IT på brugerniveau, samt har kendskab til anvendelse af forskellige IT-tekniske muligheder såsom; iPads, Smartboards, smartphones mv.
 • At du har kørekort.
 
 • Vi tilbyder:
  At du bliver en del af et team på 3 kolleger.
 • Du bliver en del af en stor arbejdsplads bestående af ca. 90 ansatte, som arbejder tværfagligt. Vi har højt til loftet, masser af muligheder, mange spændende udfordringer samt en hverdag, hvor du er med til at sætte det faglige niveau.
  En velfungerende arbejdsplads med gode kolleger. Mulighed for personlig og faglig udvikling i relation til praksis og interesser.
 • Kollegial supervision med et anerkendende og coachende miljø.
 • Kommunale personalegoder.
   

Stillingen er på 34 timer pr. uge, arbejdstiden ligger i tidsrummet 07:30 – 16:00 med ansættelse d. 01.03.20. Løn- og ansættelse sker i forhold til gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås på vores hjemmeside WWW.CABAS.dk eller ved henvendelse til funktionsleder Ricko Ginnerup: 49 28 48 02. Vi forventer, at du har læst vores hjemmeside inden en eventuel samtale. Ansøgningsfrist: d. 22.01.2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d.28.01.2020, i tidsrummet 08:30 – 16:00.

CABAS i Helsingør Kommune er et levende og dynamisk beskæftigelses- og uddannelsestilbud beliggende på forskellige matrikler. Vi arbejder med værkstedsbeskæftigelse for psykisk sårbare, Den Særlige Tilrettelagte Ungdomsuddannelse, afklaringsforløb samt værkstedsbeskæftigelse for udviklingshæmmede. Endvidere har vi også aktivitets os samværstilbud.

CABAS arbejder ud fra en grundholdning om, at alle mennesker har ressourcer og udviklingsmuligheder. Vores formål er, at styrke og bevare værdifulde menneskelige og praktiske ressourcer. Vores hverdag tager udgangspunkt i studieliv, arbejdsliv, udvikling, læring og omsorg. Kort sagt, områder der alle er med til, at kvalificere den enkelte til større selvstændighed i dagligdagen.

Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.
 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk