Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Pædagog til børnehuset Snerlen i Helsingør kommune.

Ansøgningsfrist 02. februar 2020, kl. 23:59

Vi søger en uddannet pædagog/socialpædagog.

  • En der kan samarbejde med meget erfarne kollegaer, bringe ny viden og friske perspektiver i spil i et levende børnehus. Og gerne med 2-5 års erfaring inden for 0-6 års området.

Vi har brug for dig, som er fagligt stærk, engageret og brænder for, at arbejde med børn i alderen 0-6 år
I første omgang én primært til de 3-6-årige og én primært til de 0-3-årige, med erfaring i tidlig indsats.
Vi arbejder med Børnelinealen som fælles fagligt sprog; har stærkt fokus på de nye styrkede læreplaner og bruger KIDS som metode til at sikre kvalitet via observationer.
Vi har en god spredning på alder og erfaring i medarbejdergruppen, så der er både stærk erfaring med pædagogik i bred forstand, en stærk praksisfundering og nye kompetencer. Det giver også plads og overskud til at udvikle og tænke nyt. Derfor er der også plads til dig, som kommer med de gode, de sjove og gerne nye tanker og tiltag.
Vi lægger samtidig vægt på, at skabe rum til både uddannelsesstillinger og praktikforløb, så vi inspirerer næste generation til at gå pædagog-vejen.
Vi håber, at du kan bringe dig selv i spil som person og som pædagog, så huset tilføres erfaringer og indsigt såvel som gode, sjove og nye tanker og tiltag. Det kræver faglighed, tillid, samarbejde samt en vilje til at udvikle sig. Det forventer vi, at du har lyst til og mod på at gå ind i.

I forbindelse med ansættelsen lægger vi vægt på at du:
Er optaget af børnenes perspektiver og hjælper dem til at vokse som hele mennesker Har et pædagogisk drive, bidrager og løfter i det daglige samarbejde Kan tage initiativ og kaste dig ud i nye faglige udfordringer Har arbejdet med den tidlige indsats og med børn som er udfordret Kan planlægge det daglige arbejde med viden, empati og omsorg – og håndtere de ændringer, der uvægerligt opstår Kan omsætte dine kompetencer fagligt og processuelt – og derigennem bidrage til at planlægge handlemuligheder i forhold til det enkelte barn, en familie eller børnegrupper Viser åbenhed i samarbejdet med familier, kollegaer, ledelse og forældrebestyrelse Er let at omgås, smilende og god til at samarbejde Hvis du er uddannelsesvejleder til UCC elever er det et plus
Stillingen i børnehaven er på 37 t./uge. med start hurtigst muligt.
Du er velkommen til at ringe med spørgsmål og meget gerne lægge vejen forbi.
Kontakt leder Pernille Roe på telefon 2531 1343 og/eller afdelingsleder, Mette Jacobsen på telefon 49284370 og/eller bestyrelsesformand Lasse Schwartz Dahlberg på telefon 2629 8921

Ansøgningsfrist: 2.2 20
Samtaler afholdes: Holdes løbende.

Børnehuset Snerlen
Horsensvej 8
3000 Helsingør

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk