Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Pædagog søges til Botilbud

Ansøgningsfrist 26. februar 2020, kl. 23:59

Helsingør Kommune søger pædagog gerne nyuddannet til 30 timers stilling på Botilbuddet Kronborghus.

Beboerne på Kronborghus er voksne udviklingshæmmede med svære funktionsnedsættelser. Enkelte borgere har en psykiatrisk overbygning, hvilket kan komme til udtryk i en udad reagerende/selvskadende adfærd.

Vi søger en nyuddannet pædagog som har erfaring, eller er parat til læring om arbejdet med udviklingshæmmede borgere, med kognitive og psykiatriske udfordringer.

Vi arbejder efter principperne i Low Arousal, KRAP og altid med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang.

Opgaver:
  • Guidning af beboere som ikke kan navigere i almindelige daglige gøremål, herunder hjælp til alt personlig hygiejne og hjælp til morgenmad, frokost og aftensmad. Andre opgaver som bidrager til at skabe gode hjem for og med beboerne, f.eks. aktiviteter med beboerne
Du skal:
  • Besidde ansvarsfølelse, være stabil og professionel i din tilgang til dit arbejde. Udvise omsorg for borgerne, som er afhængige af kvalificeret støtte. Kunne udvise ro omkring din person, og modtage instruktion i arbejdet fra erfarne kolleger. Have kendskab til egne forudsætninger og begrænsninger

Vi tilbyder:

En arbejdsplads, hvor vi værdisætter et godt og konstruktivt samarbejde der udvikler en god kultur. Vi har det godt sammen, når vi skaber hjem for og med beboerne.

Stillingen er på 30 timer om ugen, der er mulighed for at supplere timerne med vikarvagter, så der opnås et større ugentligt timeantal. Arbejdet er med skiftende arbejdstider, morgen og aftenvagter, samt hver anden weekend og på Helligdage.

Hvis du er interesseret i stillingen, så ring til daglig leder Lone Rosquist Henriksen på tlf.: 41 86 80 96, og aftalt et besøg.

Ansøgningsfrist er den 26. februar 2020. ansættelsessamtaler er 2-3. marts 2020. Se Helsingør kommunes hjemmeside eller jobnet for detaljer om, hvordan du ansøger.
 
  • Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for Pædagoger.


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk