Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Assisterende distriktsleder til hjemmepleje i spændende udvikling

Ansøgningsfrist 23. februar 2020, kl. 23:59

Hjemmeplejen

Assisterende distriktsleder til hjemmepleje i spændende udvikling

Hjemmeplejen i Helsingør Kommune er en stor arbejdsplads i rivende udvikling med omkring 500 dygtige medarbejdere organiseret i fire distrikter, et akutteam, natplejen og et call-center. Vi betjener ca. 2200 borgere i alle aldre. Hver dag arbejder vi for at skabe tryghed, sikkerhed og sammenhæng for borgerne.

Da organisationen er under forandring, søger vi en assisterende distriktsleder til en nyoprettet stilling i Distrikt 4, der på tværs af hele kommunen varetager alle besøg om aftenen. Distriktet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere – i alt ca. 120 medarbejdere. Vi er en organisation under forandring, og du vil sammen med distriktslederen, den faglige leder og medarbejderne få mulighed for at sætte dit præg på fremtiden for aftenvagten.

Din profil:
 • Du er uddannet sygeplejerske og er fagligt godt funderet
 • Du brænder for hjemmeplejen med alle dens fantastiske facetter
 • Du vil gerne have en fleksibel arbejdsdag, heraf arbejde 2-3 eftermiddage/aftener om ugen på hverdage, for det er her vi møder medarbejderne
 • Du er tydelig, har gode kommunikative evner og kan arbejde struktureret
 • Du kan arbejde i proces og trives med en høj grad af dynamik
 • Du har erfaring fra hjemmepleje og kan se dig selv i tæt samarbejde med både medarbejdere og den øvrige ledelse
 • Du har gode lederevner og gerne erfaring med ledelse

  Som assisterende distriktsleder vil du i samarbejde med distriktslederen, den sygeplejefaglige leder, planlæggere og koordinator være ansvarlig for at sikre, at arbejdet planlægges, koordineres og udføres i overensstemmelse med kvalitetstandarderne og kommunens serviceniveau.
   
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du er i tæt kontakt med både borgerne og medarbejderne. Du bliver en del af en positiv og visionær ledelse, hvor du får mulighed for at sætte fokus på faglighed, kvalitet og udvikling i aftenvagten.
Hvis du som os gerne vil være en del af en arbejdsplads med højt til loftet, faglig stolthed og dygtige kollegaer, vil vi meget gerne høre fra dig.
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du ringe til distriktsleder Angelica Pedersen på tlf. 41 86 90 75 (træffes d. 21.2 kl. 14-17) eller leder af hjemmeplejen Rikke Bundgaard på tlf. 25 31 14 59.
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst
Ansøgningsfrist: 23.02.20
Samtaler afholdes den 25. og 26.02.20 og indkaldes løbende.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk