Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Helsingør Kommune søger en ernæringsassistentelev til administrationen

Ansøgningsfrist 01. marts 2020, kl. 23:59

Du skal inden ansættelsen have gennemført og bestået grundforløb 2 på relevant erhvervsskole, og du kan starte den praktiske del af uddannelsen den 1. april eller alternativt den 1. juli, hvis du først afslutter grundforløb 2 i juni 2020.

Den praktiske del af uddannelsen vil primært foregå i produktionskøkkenet på Prøvestensvej 52. Her indgår du som en del af det team, som servicerer kantinen på Prøvestensvej 52 og på Rådhuset, hvor til maden leveres dagligt.

De primære opgaver er, at producere frokost til de ansatte og mødeforplejning til interne og eksterne møder i administrationsbygningerne. Frokostbuffeten består af blandede salater, pålægsfade og en varm ret. Kantinerne bager selv brød til både frokostbuffet og mødeforplejning.
Arbejdstiden er arbejdstiden kl. 6.30 – 14.30 mandag til torsdag og kl. 6.30 – 11-30 fredag.

Du vil blive oplært i tilberedning af frokostbuffeten som beskrevet ovenfor, tilberedning og anretning af forplejning til møder, oprydning, rengøring og hygiejne, indkøb og menuplanlægning.

Om dig
Vi forventer at du:
- er opsøgende og proaktiv
- kan tage ansvar for egen læring og er åben overfor vejledning
- kan lide at servicere og samarbejde med mange forskellige kollegaer
- er teamorienteret
- er fleksibel og pligtopfyldende
- har ordenssans
- kan håndtere at have travlt
- har et godt humør og er en god kollega

Hvis du er voksenelevansøger, skal du være fyldt 25 år og opfylde kravet om minimum 1 års erhvervsrelevant arbejde. Dokumentation skal vedhæftes.

Kontakt leder Pia Albrektsen på telefon, 25312040, hvis du vil vide mere om stillingen. Ansøgningsfrist er søndag den 1. marts 2020. Samtaler forventes afholdt fredag den 6. marts 2020.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk