Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter søger social- og sundheds

Ansøgningsfrist 28. februar 2020, kl. 23:59

På Helsingør Rehabiliterings-og Træningscenter (HRT) søger vi en erfaren SSA til de midlertidige døgnrehabiliteringspladser

Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter søger social- og sundhedsassistent

På Helsingør Rehabiliterings-og Træningscenter (HRT) søger vi en erfaren SSA til de midlertidige døgnrehabiliteringspladser.

Vi er organiseret i to afdelinger og en mindre modtageenhed, og rummer samlet set plads til 48 borgere.

Borgerne på midlertidige døgnophold er i gennemsnit indlagt på HRT lidt over en måned.

Målgruppen spænder meget bredt fra medicinske, neurologiske og (ortopæd-)kirurgiske borgere, til borgere med psykosociale problemstillinger ligesom vi også varetager terminale forløb.

Personalegruppen i afdelingerne består af både sygeplejersker, SSA samt enkelte SSH. Derudover fysio- og ergoterapeuter samt en farmakonom.

Det tværfaglige samarbejde er omdrejningspunktet i borgerens forløb, og for at være en kompetent medspiller i dette samarbejde, er det vigtigt at dine monofaglige kompetencer er solide.

Grundet den meget brede målgruppe, vil du som SSA på HRT have mulighed for at arbejde med og udvikle dine kompetencer inden for mange forskellige områder. Den brede målgruppe betyder ligeledes, at vi har behov for, og i høj grad prioriterer gensidig sparring i hverdagen. Dette er med til at skabe læring og understøtte patientsikkerheden.

Dokumentationen er et meget vigtigt element i borgerens forløb, og vi står netop foran kompetenceudvikling i den sundhedsfaglige dokumentation.

Vi søger derfor en social- og sundhedsassistent der:
 • Udviser engagement og bidrager til det gode arbejdsfællesskab
 • Er bevidst om egne kompetencer, og siger til når du står i ukendte situationer, hvor du har behov for hjælp og sparring
 • Har fokus på målrettet borger- og pårørendeinddragelse
 • Trives med højt flow i borgerforløbene, og de krav til omskiftelighed dette medfører
  Hvad er vi optaget af lige nu?
 • Vi har netop etableret en lille modtageenhed med fem pladser. Formålet er at styrke den sygeplejefaglige modtagelse af nye borgere med fokus på høj kvalitet i den sundhedsfaglige dokumentation og tidlig etablering af et målrettet pårørendesamarbejde.
 • Nyt samarbejde med Nordsjællands Hospitals Tværsektorielle udekørende team med fokus på sygeplejefaglig sparring og kompetenceudvikling samt forebyggelse af genindlæggelse af borgeren
 • Vi forventer at flytte til nybygget Sundhedshus i 2021 sammen med andre kommunale og regionale samarbejdspartnere.
  Praktisk:
  Arbejdstid 34-37 timer ugentligt og weekendvagt hver 2. uge. Overvejende dagvagter.
  Ansøgningsfrist fredag d. 28. februar. Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Marlene S. Jørgensen 25 31 13 74.


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk