Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Pædagogisk Assistent uddannelse

Ansøgningsfrist 30. april 2020, kl. 23:59

Helsingør Kommune søger 3 elever til Pædagogisk Assistent Uddannelsen med optag medio august

Har du lyst til at tage en uddannelse med en ligelig fordeling mellem teori og praksis, så er Pædagogiks Assistentuddannelsen måske noget for dig.
Du er som person, udadvendt og interesseret i at indgå i et aktivt arbejdesteam i et dagtilbud.
for at blive optaget på uddannelsen som pædagogisk assistent (PAU) er kravene, at du som minimum har karaktererne 02 i matematik og dansk fra folkeskolens afgangsprøve, 9. eller 10. klasse. derudover skal du have et godkendt grundforløb 2 eller være i gang med dette.

Uddannelsen er sammensat af en vekselvirkning mellem skoleforløb og praktikforløb, hvoraf skoleforløbene foregår i Hillerød på SOPU, mens praktikforløbene er i Helsingør Kommunes dagtilbud, men mulighed for at komme i praktik indnefor SFO og klub området i det 3. praktikforløb.

Hvis du bliver optaget som pædagogisk assistentelev i Helsingør Kommune, bliver du ansat som elev med en uddannelsesaftale og aflønnet centralt af kommunen. Du får elevløn under uddannelsen i henhold til overenskomst med FOA. Uddannelsen er adgangsgivende til til Proffessionshøjskolen.

Ansøgningsfristen er 30. april, ved eventuelle spørgsmål kan du kontakte Pædagogisk Konsulent; Sanne Gudmann tlf. 25313316.

Du søger en af elevstillingerne ved at trykke på knappen "søg jobbet"

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk