Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Distriktsleder til hjemmepleje i spændende udvikling

Ansøgningsfrist 15. april 2020, kl. 23:59

”Vi samarbejder på tværs for, at borgerne oplever omsorgsfuldt nærvær og kontinuitet gennem høj faglighed og nytænkning. Vi er stolte af vores fag og vores hjemmepleje”.For at udvide ansøgerfeltet, genopslås stillingen som distriktsleder og kan søges af dig, der har en sundhedsfaglig grunduddannelse.

Hjemmeplejen i Helsingør Kommune er en stor arbejdsplads i rivende udvikling med omkring 500 dygtige medarbejdere organiseret i fire distrikter, et akutteam, natplejen og en reception. Vi betjener ca. 2200 borgere i alle aldre.

Hjemmeplejen er i stor forandring, og vi styrker derfor ledelseskraften i organisationen. Vi søger nu en distriktsleder til en nyoprettet stilling med personaleansvar for ca. 40 medarbejdere. Vi arbejder med samledelse for distrikterne, og du vil derfor blive en del af et lederteam med to andre distriktsledere og en faglig leder.

Sammen med lederne for de andre distrikter, hjemmeplejelederen, hjemmeplejens stab og alle medarbejderne bliver du leder i en sprudlende organisation, hvor alle samarbejder tæt for at skabe tryghed, sikkerhed og sammenhæng for borgerne. Vi er drevet af nytænkning, et stærkt fagligt fokus og en ambition om, at borgeren oplever kontinuitet, høj faglig kvalitet og omsorgsfuldt nærvær i mødet med hjemmeplejen.

Din profil:
  • Du har en sundhedsfaglig grunduddannelse som fx sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, ergoterapeut eller andet, gerne suppleret med en lederuddannelse
  • Du har gode lederevner og gerne erfaring med ledelse
  • Du brænder for hjemmeplejen med alle dens fantastiske facetter
  • Du er tydelig, har gode kommunikative evner og kan arbejde struktureret
  • Du kan arbejde i proces og trives med en høj grad af dynamik
  • Du har erfaring fra hjemmepleje og kan se dig selv i tæt samarbejde med både medarbejdere og den øvrige ledelse
     

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du er i tæt kontakt med både borgerne og medarbejderne. Du bliver en del af en positiv og visionær ledelse, hvor du får mulighed for at sætte fokus på faglig kvalitet og udvikling.

Hvis du som os gerne vil være en del af en arbejdsplads med højt til loftet, faglig stolthed og dygtige kollegaer, vil vi meget gerne høre fra dig.
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du ringe til hjemmeplejeleder Rikke Bundgaard på tlf. 25311459 eller souschef Anne Ronne på tlf. 51290934.

Løn efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist: 15. april 2020.
Samtaler afholdes den 20. og 21. april 2020.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk