Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Er du en dygtig og engageret sygeplejerske, og er du stolt af dit fag?

Ansøgningsfrist 29. juni 2020, kl. 23:59

Det er vi! Derfor er vi ansat i Helsingør Kommunes hjemmepleje, der er i gang med fantastisk udviklingsproces og lige nu styrker sygeplejen med ansættelse af flere sygeplejersker.

Trives du på en arbejdsplads, hvor samarbejde, tillid, udvikling og arbejdsmiljø ligger til grund for arbejdet, kan vi tilbyde dig et spændende job som sygeplejerske i hjemmeplejen. Er du i tvivl, vil vi meget gerne invitere dig på et besøg, hvor du kan møde os og høre nærmere.

Vi bor sammen i et stort hjemmeplejehus og er organiseret i fire distrikter, hvortil der er tilknyttet et antal mindre ’satellitter’. Sygeplejen i hvert distrikt er inddelt i mindre teams med en faglig leder. Som sygeplejerske bliver du en del af udviklingen af Det nære Sundhedsvæsen, der bidrager til sikkerhed, sammenhæng og høj kvalitet i sygeplejen til kommunens borgere. Du vil blive klædt på til opgaven gennem en god introduktion, mentorordning, faglig sparring og sidemandsoplæring, sygeplejefagligt netværk, undervisning og meget andet.

Som medarbejder bliver du inviteret til at være med i at udvikle organisationen - vi arbejder hele tiden med nye ideer, afprøvninger og projekter, som kan sikre, at den faglige indsats hos borgerne altid er i blomst.

Vi ansætter løbende i alle vagter, så ring for en aftale eller send os en ansøgning. Vi vil så gerne møde dig.

Løn efter gældende overenskomst

Kontakt
Anne Ronne, leder for Det nære Sundhedsvæsen i Hjemmeplejen
Tlf. 51 29 09 34
Mail: aer46@helsingor.dk

Cathrine Holm, distriktsleder
Tlf. 41 86 90 69
Mail: holca@helsingor.dk

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk