Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Konsulent til videreudvikling af aktiviteter og fællesskaber, der fremmer det gode seniorliv i Helsingør Kommune

Ansøgningsfrist 17. juni 2020, kl. 23:59

I Helsingør Kommune vil vi gerne give gode muligheder for et aktivt seniorliv, sund aldring og længst mulig mestring af eget hverdagsliv.

Vi ønsker en bred vifte af tilbud med et aktiverende og forebyggende sigte, der bidrager til generel trivsel og vedligeholdelse af helbredstilstanden hos vores seniorer. Denne ambition får bl.a. liv ved, at kommunen understøtter foreninger og frivillige i selv at iværksætte, styre og videreudvikle aktiviteter og skabe inkluderende fællesskaber for seniorer i de lokale områder i kommunen. Kommunen hjælper med at udbrede kendskabet til de mange tilbud og motivere til deltagelse heri. Vi arbejder desuden for at bygge bro mellem foreningsaktiviteter og kommunens egne indsatser til de seniorer, der har brug for hjælp og støtte i hverdagen. Alle seniorer skal have mulighed for at leve et aktivt og meningsfuldt liv, hvor man ikke er uønsket alene, men en del af fællesskaber.

Vil du være med til at videreføre og videreudvikle Helsingør Kommunes mangeårige arbejde inden for dette felt, så har vi en spændende ledig stilling, der måske er noget for dig?

Om stillingen
Dit opgavefelt vil som udgangspunkt rette sig mod tiltag, der har et socialt og aktiverende sigte for +60 årige og førtidspensionister, men der kan også forekomme opgaver, der retter sig mod andre sårbare målgrupper, der kan have glæde af at deltage i foreningsfællesskaber og frivilliggrupper. Følgende er eksempler på konkrete opgaver:
 
 • Inspirere, motivere og understøtte selvstyrede aktiviteter i kommunens lokalområder i tæt samarbejde med borgere og frivillige
 • Videreudvikle brobygningen mellem de enkelte borgere og de mange fællesskaber for seniorer i kommunen – hvordan finder borgerne vej til og bliver inkluderet i fællesskaberne?
 • Stimulere koordinering og sammenhæng mellem forenings- og frivilligaktiviteter og kommunens visiterede indsatser
 • Understøtte kommunens aktivitetscentre for seniorer og pensionistforeninger i afklaringer omkring vedtægter, bestyrelsesarbejde og informationsmateriale samt skabe gode rammer for disse ved at vejlede om fx. lokaleforhold og økonomi
 • Holde overblik over senior-aktiviteter og hjælpe med udbredelse af kendskabet til disse
 • Understøtte partnerskaber og samarbejde med og mellem fx. frivilligcenter, lokale foreninger/frivilliggrupper og etablerede nationale foreninger fx. patientforeninger, ÆldreSagen, hjælpeorganisationer mv.
 • Rekruttering, koordinering og fastholdelse af frivillige til forskellige senioraktiviteter
 • Følge og evaluere igangværende senioraktiviteter
 • Tildeling af midler til tilbud med aktiverende og forebyggende sigte, jf. servicelovens §79

Din profil
Du har en relevant uddannelse i form af en bachelor- eller kandidatgrad, gerne inden for det sundhedsfaglige eller socialfaglige område.

Herudover har du:
 • Faglig viden og erfaring med koordinering og udvikling på frivilligområdet
 • Stærke kompetencer i forhold til at danne netværk og skabe relationer
 • Erfaring med udviklingsopgaver og samskabelse med mange forskellige aktører
 • Erfaring med projektledelse
 • Gode kommunikative kompetencer - i både skrift og tale
 • Erfaring med administrative opgaver, så som udredning af vedtægtsmæssige forhold, udarbejdelse af formidlingsmateriale, opstilling af økonomiske oversigter, udarbejdelse af politiske sagsfremstillinger mv.
   
Vi tilbyder:
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone
 • En familievenlig arbejdsplads med fleksibel arbejdstid

Stillingen er placeret i Helsingør Kommune, Center for Sundhed og Omsorg. Det er en stor arbejdsplads med 1.200 kollegaer, men i hverdagen bliver du en del af centrets sekretariat med 22 personer, som arbejder i krydsfeltet mellem politik og faglighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 32 timer ugentligt og er til besættelse senest 1. august 2020. Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdssted
Arbejdssted er Sekretariat for Sundhed og Omsorg, som ligger på Rådhuset, Stengade 59, 3000 Helsingør. Det er få minutters gang fra Helsingør Station. Herudover er der et satellitkontor på Aktivitetscenter Hamlet, som er yderligere 5 minutters gang fra Rådhuset.

Ansøgning
Ansøgningen skal være Helsingør Kommune i hænde senest onsdag den 17. juni 2020. Der afholdes 1. samtale mandag den 22. og tirsdag den 23. juni 2020. Der afholdes 2. samtaler torsdag den 25. juni 2020.

Yderligere oplysninger
Hvis stillingen lyder som noget for dig er du - ved spørgsmål - velkommen til at kontakte leder af Sekretariat for Sundhed og Omsorg, Katrine Rosholt Bremholm, på telefon 25 31 32 64.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændringer pga. Corona-virus
Vær opmærksom på, at dele af Helsingør Kommune ikke har normal drift pga. Corona-virus.
Ændringer pga. Corona-virus
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk