Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Plejehjemmet Falkenberg søger ernæringsassistent

Ansøgningsfrist 23. juli 2020, kl. 23:59

Et godt sted at være

Plejehjemmet Falkenberg - et godt sted at være!

Til produktionskøkkenet søges uddannet ernæringsassistent 37 timer/ugen

Plejehjemmet Falkenberg er en arbejdsplads med tydelig fælles retning. Vi arbejder ud fra klare rammer og med højt fokus på både den enkelte medarbejders og hvert teams samlede råderum. Skønt dette repræsenterer vi mange forskellige holdninger og meninger. Vi værdsætter og fastholder et godt arbejdsmiljø ved hurtig og konkret handling på uhensigtsmæssigheder.
Medarbejderne i Team Køkken er ansvarlige for den daglige kost til plejehjemmets 74 beboere, og en stor del af kosten til beboerne tilberedes i produktionskøkkenet. Derudover står medarbejderne i Team Køkken for al mad, der sælges i plejehjemmets café bl.a. til dagcentergæster, udefrakommende gæster, medarbejdere samt forplejning til diverse møder og arrangementer i og uden for Huset.
Team Køkken er en del af Centerdelen på Falkenberg. Centerdelen består også af Team Administration, Team Dagcenter, Team Service og Team Tværgående. I det daglige vægter vi relationerne i Centerdelen, både på tværs af teams, og i samarbejdet med kollegaer i Boligdelen. Godt samarbejde er forudsætningen for, at vi bedst muligt løser plejehjemmets kerneopgave ”at skabe et godt sted at være”, når vi tager udgangspunkt i hvilke opgaver, der er vigtigst at løse i nuet.
Læs mere omkring Falkenberg som arbejdsplads og om de forventninger, vi har til dig som ansøger samt nærmere om de aktuelle arbejdsopgaver i funktionsbeskrivelsen på www.plejehjemmetfalkenberg.dk.

Du får en arbejdsplads, hvor
 • du ansættes i et selvstyrende team med høj grad af medbestemmelse i tæt samarbejde med teamkollegaer både i forhold til planlægning, udførelse og nye tiltag.
 • du er med til at gøre en forskel via stor kontakt til og samarbejde med både plejehjemmets beboere, pårørende og alle dine kollegaer rundt i Huset.
 • vi arbejder systematisk med faglig kompetenceudvikling, og dine behov og ønsker for at ajourføre viden vil blive forsøgt opfyldt gennem sidemandsoplæring, undervisning og temadage.
 • nye ideer modtages og afprøves med det for øje, at vi er gode, men hele tiden vil og kan blive bedre.
 • ledelsen er synlig, aktiv og deltagende i arbejdet med Falkenbergs fælles kerneopgave ”at skabe et godt sted at være”.
 • medarbejderne ikke ryger i arbejdstiden (røgfri arbejdstid).
 • al dokumentation og hovedparten af den interne kommunikation foregår elektronisk.
   
Vi får en medarbejder, der
 • har stort overblik over det samlede opgavesæt i Team Køkken.
 • er bevidst om borgernes selvbestemmelsesret, lytter til beboerønsker og vægter beboerinddragelse.
 • ser muligheder frem for begrænsninger og ikke er bange for at blive udfordret eller tage ansvar.
 • ønsker/kan samarbejde og udføre opgaver på tværs af faggrænser og søger faglig og personlig udvikling gennem sine samarbejdspartnere.
 • kan lide at have kontakt til og hjælpe mange forskellige mennesker.
 • er robust og trives i et selvstyrende teams udfordrende og til tider hektiske miljø.
 • kan arbejde i Microsoft Office på brugerniveau.

  Arbejdstiden er 37 timer om ugen inden for tidsrummet kl. 7-18 alle ugens syv dage med arbejde hver tredje weekend. Derudover forekommer arbejde om aftenen enkelte gange om året i forbindelse med arrangementer. Aktuelt prøver vi i en periode, at faste ernæringsassistenter udelukkende arbejder hver tredje lørdag, men om dette fortsætter er endnu ikke på plads.

  Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomsten.

  Straffeattest: Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffeattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.
  Vil du vide mere om jobbet, end du kan læse på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte ernæringsassistent Heidi Esbensen eller Stella Holm på tlf. 4928 1503.

  Samtaler holdes henholdsvis den 27. og 29. juli.
  Den 27. juli i tidsrummet kl. 10 – 16 holdes indledende samtaler, og enkelte ansøgere indkaldes efterfølgende til 2. samtale med ansættelsesudvalget den 29. juli i tidsrummet 12 – 16. Begge indkaldelser sker via mail.
  Ansøgningsfristen er torsdag den 23. juli.


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk